Zavřít reklamu

Patříte mezi předplatitele služby HBO Max a rádi ji konzumujete na iPhonech či iPadech? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Společnost WarnerMedia, která HBO Max provozuje, totiž přes tiskovou zprávu oznámila, že mobilní aplikaci pro smartphony a tablety poměrně výrazně vylepšila a nyní bude pro uživatele intuitivnější než kdykoliv předtím. 

Novinek je připraveno dle diskové zprávy mnoho. V první řadě se má jednat o přepracované ovládací rozhraní, které je intuitivnější a celkově tedy pro uživatele mnohem snáz využitelné. Dalším pozitivem je pak přidání podpory SharePlay, díky které lze obsah z HBO Max sledovat s vašimi přáteli – tedy samozřejmě za předpokladu, že i oni si jej předplácí, či přidání tlačítka Shuffle pro náhodný výběr první epizody na dané platformě. Na iPadech se zase HBO Max naučí fungovat v režimu Split View spolu s dalšími aplikacemi, díky čemuž jej tedy bude možné mít spuštěné a zároveň bude možné dělat další věci. Mezi další drobnosti pak patří dedikovaná stránka pro stažený obsah, aktualizované navigační prvky či upravení designu aplikace na tabletu v režimu na výšku i na šířku. 

Ačkoliv byla aplikace do App Store již uvolněna, zdá se, že HBO Max využívá stejný aktualizační systém jako třeba Facebook či Google, což jinými slovy znamená, že je update rozšiřován po světě pozvolna. Je tedy možné, že se vám objeví v horizontu hodin, dnů, ale vyloučit nelze třeba ani týdny. Vše v tomto směru ukáže skutečně až čas. 

Dnes nejčtenější

.