Zavřít reklamu

Nový vánoční příběh

Ralphie v pokračování oblíbené sváteční klasiky vyrostl. Musí se vypořádat s Vánocemi a vším, co přinášejí, tentokrát jako otec. Peter Billingsley se vrací v roli, díky níž se děti všech věkových kategorií těší na vánoční ráno jako na žádné jiné.

8bitové Vánoce

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém.

Alfovy výjimečné Vánoce

Willie vezme rodinu na svátky na horskou chatu. Alf uvízne v krabici s hračkami pro děti v místní nemocnici a dostane ho jako vánoční dárek malá dívka.

Harry Potter

Filmy o Harrym Potterovi sice nejsou vyloženě vánoční, spousta lidí si je ale ráda pouští právě v období vánočních svátků. Pokud se do této skupiny řadíte i vy, můžete si o Vánocích udělat na HBO Max potterovský maraton.

Santa Camp

Tento dojemný, provokativní dokumentární film se zaměřuje na Spolek Santů Nové Anglie a jeho úsilí podpořit větší rozmanitost jedné z nejoblíbenějších postav v historii – Santa Clause.

Anděl Páně

Oblíbená rodinná pohádka o paličatém nešikovi, andělu Petronelovi, který je za trest je poslán na pozemský svět, aby napravil alespoň jediného hříšníka. Průvodcem je mu poťouchlý čert Uriáš, který se náramně baví na Petronelův účet.

 

Dnes nejčtenější

.