Zavřít reklamu

Majitelé jablečných headsetů Vision Pro budou na svých zařízeních moci kromě jiného také sledovat své oblíbené pořady z programové nabídky populární streamovací služby HBO Max. Příslušná aplikace bude totiž na headsetu dostupná ihned v momentě jejího oficiálního uvedení na trh.

Stremovací služba HBO Max, dříve známá jako HBO Max, nabízí také v závislosti na regionu obsah stanic CNN, DC Universe, Discovery Channel, Food Network, HGTV, TBS, TLC, TNT a dalších. Společnost Apple minulý týden potvrdila, že služba Max – respektive příslušná aplikace – bude spolu s Apple TV+ a Disney+ jednou z možností zábavy dostupných na zařízení Vision Pro.

„Apple Vision Pro je vybaven displejem s ultra vysokým rozlišením, který poskytuje více pixelů než 4K televizor pro každé oko, což uživatelům umožňuje sledovat filmy a televizní pořady z Apple TV+, Disney+, Max a dalších služeb na široké obrazovce s podporou obsahu HDR,“ uvedla společnost Apple v související tiskové zprávě. Streamovací
Max bude nativně podporovat operační systém VisionOS, což mu umožní plně využít pohlcující schopnosti Vision Pro. Přesná podoba a funkčnost aplikace však zatím není známa. HBO Max ale není jedinou streamovací službou, která nabídne podporu Vision Pro.

Generální ředitel společnosti Disney Bob Iger loni uvedl, že při uvedení na trh bude na zařízení Vision Pro k dispozici také služba Disney+, která slibuje „hluboce osobní zážitky“. Její aplikace bude rovněž nativně podporovat systém VisionOS a bude na Vision Pro viditelně umístěna v obchodě App Store. Některé další streamovací služby budou pravděpodobně na zařízení Vision Pro dostupné při uvedení na trh, ale ne všechny budou nativně podporovat systém visionOS.

Mark Gurman ze společnosti Bloomberg například uvádí, že Netflix bude svou aplikaci pro iPadOS na systému visionOS nabízet jednoduše bez jakýchkoli úprav, alespoň pro začátek. Apple uvedl, že Vision Pro je kompatibilní s více než milionem aplikací pro iOS a iPadOS.

Dnes nejčtenější

.