Zavřít reklamu

Nový rok je tu, a na streamovacích platformách startuje nová éra, spojená s příchodem celé řady zajímavých seriálových i filmových novinek. Výjimku v tomto směru netvoří ani služba HBO Max, která si pro své předplatitele připravila na leden plno zajímavého nového obsahu. Na jaké seriálové i filmové novinky se můžete na HBO Max těšit v průběhu ledna? Upozorňujeme čtenáře na to, že jsme při tvorbě článku vycházeli z celosvětového programového plánu HBO Max na leden, a může se stát, že některé novinky u nás v lednu uvedeny nebudou.

Lednové seriálové premiéry na HBO Max

Hlavním lednovým lákadlem bude na HBO Max seriál The Last of Us, mezi další novinky bude patřit spin-off seriálu Scooby Doo Velma nebo seriál The Climb. Kromě těchto novinek bychom se v lednu měli na HBO Max dočkat například nových řad seriálů Stargirl, Teorie her s Bomanim Jonesem nebo YOLO: Nekonečná párty.

The Last of Us

Bezpochyby nejočekávanější novinkou na HBO Max pro měsíc leden je seriál The Last of Us. Děj seriálu se odehrává dvacet let poté, co moderní civilizace zanikla. Joel, otrlý trosečník, je najat, aby propašoval Ellie, čtrnáctiletou dívku, která přežila, z tísnivé karanténní zóny. To, co začíná jako malá zakázka se brzy stane brutální a srdcervoucí cestou, když oba musí projít USA a jsou odkázáni jeden na druhého, aby přežili. V seriálu The Last of Us účinkují Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Anna Tory, Nico Parker a další. Předlohou je stejnojmenná hra. Premiéra devítidílné první série je na HBO Max naplánovaná na 16. ledna.

Velma

Milovníky seriálu Scooby-Doo jistě potěší, že se na obrazovky chystá seriál s názvem Velma. Ten bude určený dospělým divákům, nabídne komediálně-horovové ladění, a jak název napovídá, jeho hlavní postavou bude Velma Dinkley. Té v originále propůjčila svůj hlas Mindy Kaling, těšit se dále můžeme na hlasy Sama Richardsona nebo Constance Wu. Seriál prozatím nabídne deset epizod, premiéra by se měla odehrát v průběhu první poloviny ledna.

The Climb

V průběhu druhé poloviny ledna by měl na streamovací platformu dorazit také seriál The Climb. Dobrodružnou podívanou z horolezcekého prostředí má na svědomí Jason Momoa, spolupracoval na ní také Chris Sharma a další.

Lednové filmové novinky na HBO  Max

Novinek jako takových bude – co se filmů týče – v lednu na HBO Max spíše poskrovnu, to ale neznamená, že by lednová programová nabídka nebyla bohatá. Na své si přijdou milovníci všech žánrů od hororu přes akční filmy až po rodinné či romantické podívané. Kromě trilogie John Wick zamíří k předplatitelům HBO Max například také Krotitelé duchů z 80. let, animovaný Batman a Superman nebo Šéfové na zabití 2.

V lednu z nabídky HBO Max zmizí například tituly Alvin a Chipmunkové, V zajetí démonů 3, Rango a další.

The Menu

Margot (Anya Taylor-Joy) a Tyler (Nicholas Hoult) se vydávají na rande na pobřežní ostrov v severozápadním Pacifiku, kde mají povečeřet v luxusní restauraci Hawthorn. Tam pro ně a pro další vybrané vzácné hosty připravil samotářský a celosvětově proslulý šéfkuchař Julian Slowik (Ralph Fiennes) opulentní degustační menu. Dále jsou mezi pozvanými tři alkoholem opojení zaměstnanci technologické firmy Bryce (Rob Yang), Soren (Arturo Castro) a Dave (Mark St. Cyr), starší bohatý pár a stálí klienti Anne a Richard (Judith Lightová a Reed Birney). A nakonec renomovaná kritička restaurací Lillian Blomová (Janet McTeerová) se slabošským šéfredaktorem časopisu Tedem (Paul Adelstein) a slavná filmová hvězda středního věku (John Leguizamo) se svou asistentkou Felicity (Aimee Carrerová). Strávníky obsluhuje dokonale oblečený personál v čele s generálkou Elsou (Hong Chauová). Během večeře začíná houstnout atmosféra, jak dochází k odhalování tajemství jednotlivých hostů a šéfkuchař Slowik servíruje jeden nečekaný chod za druhým. S přibývajícími dramatickými a násilnými událostmi Slowik hosty čím dál tím víc znervózňuje, jelikož je stále patrnější, že jeho propracované menu má vyústit v pořádně šokující finále.

Batman and Superman: Battle of the Supersons

Jedenáctiletý Jonathan Kent zjistí, že má superschopnosti, a tak se dostane do komplikovaného světa superhrdinů a superpadouchů, na které nyní útočí zlovolná mimozemská síla známá jako Starro. Čeká jej závod s časem, protože Jonathan musí spojit síly s nájemným vrahem Damianem Waynem, aby zachránili své otce a zachránili planetu tím, že se stanou Supersyny, jimiž byli předurčeni být.

Insidious 2

V roce 1986 trápí malého Joshe Lamberta vidiny podivné staré ženy. Jeho matka Lorraine přivolá na pomoc experta na paranormální jevy Carla, který požádá o pomoc svou spolupracovnici Elise. Ta Joshe zhypnotizuje a i přes jeho varování se pokouší najít zdroj podivných jevů. V komoře v ložnici je ale čímsi nebo kýmsi napadena. Elise Joshově matce oznámí, že její syn má pozoruhodnou vlastnost astrální projekce, kterou se ale kdosi pokouší zneužít. Všichni tři dospělí se shodnou na tom, že bude nejlepší, když nechají Joshe na jeho schopnosti zapomenout. O 25 let později je Elise v Joshově domě za tajuplných okolností zavražděna a nyní dospělý Josh je hlavním podezřelým. Ten se se svými dětmi a manželkou Renai stěhuje dočasně k Lorraine. I v jejím domě se ale začínají dít podivné věci, tajemná stařena se znovu vrací a obyvatelé domu se ocitají ve smrtelném nebezpečí.

 

 

Dnes nejčtenější

.