Zavřít reklamu

Jste-li uživateli komunikátoru WhatsApp, následující řádky vás zaručeně potěší. Meta, která WhatsApp provozuje, totiž začala v aplikaci pro iPhone testovat vylepšení pro nedávno přidanou novinku ve formě možnosti reakcí pomocí emoji na zprávy. A že je o co stát. 

Zatímco v současnosti lze na zprávy reagovat jen pomocí předvolených emotikonů ve formě palce nahoru, dolů či třeba srdíčka, v nejnovější betě WhatsApp se objevila možnost zvolení si libovolného emoji z dostupné nabídky a toho následně využívat pro reakce na zprávy. Samozřejmostí je pak možnost emoji libovolně měnit a díky tomu tak reagovat na každou zprávu po svém. Jedná se tedy o tutéž možnost, kterou disponuje v současnosti třeba Messenger. 

whatsapp-reaction-2-9to5mac.jpg

Jak je u WhatsApplu tradicí, v tuto chvíli je bohužel nejasné, jak rychle se novinky ve veřejné verzi dočkáme. Už mnohokrát jsme totiž byli svědky toho, že WhatsApp testované novinky vychrlil jak velmi rychle, tak i po dlouhých měsících testování a to i přesto, že se třeba jednalo o naprosté banality. Máte-li tedy emoji při komunikaci rádi, nezbývá než doufat, že se vylepšení dočkáte co nevidět. 

Dnes nejčtenější

.