Zavřít reklamu

Fanouškům technologií není nutné společnost Oura představovat, ovšem pokud jste sem zabloudili spíše kvůli společnosti Gucci, pak věřte, že Oura vyrábí již pár let v podstatě jediné smart prsteny na trhu. O prstenu od Applu se dlouho spekulovalo, ovšem ani po letech se na trhu neobjevil a tak pokud chcete měřit své fyziognomické vlastnosti jinak než pomocí hodinek, náramku nebo hrudního pásu, je zde Oura, která integruje měření do prstenu. Ten nyní přichází ve spojení s módním domem Gucci v luxusní edici, která spojuje módu a technologie.

Oura se zaměřuje především na duševno, a právě proto měří vaše denní skóre ve třech různých metrikách pro spánek, připravenost a aktivitu. Právě tyto tři hodnoty vyhodnocuje pomocí 24/7 monitorování srdečního tepu, teploty, analýzy spánku, pohybu a dechu. Na základě těchto dat vám pak sestavuje prsten v aplikaci pro iOS a Android přesná doporučení, na základě, kterých se bude vaše skóre zvyšovat. Kromě doporučení toho, co změnit, vás sám prsten umí pomocí meditačních cvičení, dechových cvičení nebo zvuků pro snadnější usínání posunout blíže k vašemu duševnímu zdraví. Je opravdu důležité brát Ouru jako něco, co se zaměřuje na vaši duši, klid a pohodu, nikoli jako sporttester.

Gucci x Oura je prsten vyrobený z titanu, který zdobí žluté 18karátové zlato s tím, že prsten je dostupný v řadě velikostí, které si můžete zvolit přímo v buticích Gucci, kde s vámi prodejci provedou měření prstu a doporučí nejvhodnější velikost. Prsten má 3 LED senzory a 7 teplotních senzorů, které monitorují vaše aktivity, mezi které patří srdeční frekvence, dechová frekvence, pohyb, teplota, připravenost a spánek. Prsten je vodotěsný do 100 metrů a jeho baterie vydrží 4-7 dní v závislosti na aktivitě s tím, že v krabičce najdete také speciální nabíječku. Pokud se vám tedy speciální edice Oura zalíbila, nezbývá než vyrazit do butiku Gucci, kde se dozvíte také jeho cenu, jenž zatím nebyla zveřejněna online.

Dnes nejčtenější

.