Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Když Apple před necelým rokem světu představil sluchátka Beats Studio Buds, setkal se převážně s překvapenými reakcemi. Jedná se totiž o sluchátka přímo konkurující AirPods Pro, která jsou navíc oproti nim výrazně levnější, takže jejich příchod chápal málokdo. A jak se zdá, nyní má Apple v plánu tato sluchátka ještě více zatraktivnit, protože chce představit jejich nové barevné varianty. 

Podle čerstvě uniklých informací má Apple připravena sluchátka konkrétně v odstínech Moon Gray (tedy měsíčně šedá), Ocean Blue (tedy oceánově modrá) a Sunset Pink (tedy “západoslunečně” růžová). K dispozici jsou navíc rovněž i rendery, které by měly zvolené odstíny podle popisu alespoň hrubě odrážet. Prohlédnout si je můžete na prvním místě v galerii vedle tohoto odstavce. Na zbylých místech pak naleznete fotky v současnosti prodávaných verzí Studio Buds. 

Představení Beats Studio Buds překvapilo svět i z toho důvodu, že sluchátka do jisté míry vypadají tak, jak chystané AirPods Pro 2 – tedy alespoň podle spekulací, které se kolem nich točí. Vydání modelu Beats tak proto někteří jablíčkáři četli jako nepřiznaný test nového tvaru, který nakonec Apple nasadí i u AirPods Pro 2. Zda se tak stane či nikoliv se nicméně dozvíme zřejmě již relativně brzy – novou generaci AirPods Pro by totiž měl Apple odhalit už v průběhu letošního podzimu.

Dnes nejčtenější

.