Zavřít reklamu

Beats Studio Pro jsou novinkou společnosti, kterou Apple vlastní. Paradoxně jsou tak přímou konkurencí pro jeho AirPody Max, kterých Apple představil zatím jen první a zároveň dosud poslední generaci. Ta budoucí, pokud nějaká přijde, by se od nich ostatně mohla v mnohém inspirovat. Jenže na co čekat?

Sám Apple v podstatě Beats Studio Pro chválí. Zmiňuje zejména, jak jejich jedinečná akustická platforma sluchátek zaručuje působivý poslechový zážitek. Každý 40mm budič je zde totiž konstruovaný pro optimální průzračnost s téměř nulovým zkreslením i při vysoké hlasitosti. Představuje až 80% zlepšení proti Beats Studio3, a přispívá tak k větší zvukové věrnosti. Integrovaný digitální procesor optimalizuje výslednou frekvenční odezvu pro přesvědčivé a vyvážené podání zvuku, ve kterém vynikají i nejjemnější nuance toho, co posloucháte.

Nechybí aktivní potlačování hluku a režim propustnosti, stejně jako podpora pro prostorový zvuk. K tomu je zde i zdokonalená kompatibilita v ekosystému Applu, tedy spárování jedním dotykem, podpora „Hey Siri“, integrace do sítě Najít, nebo aktualizace vzduchem. Oproti AirPodům je ale plně využijí i majitelé Androidu, kteří mohou využívat funkce jako Google Fast Pair, Auto Switch, nebo Find My Device. Z Google Play si pak mohou nainstalovat aplikaci Beats k většímu přizpůsobení sluchátek.

Na jedno nabití vydrží 40 hodin, se zapnutým ANC nebo propustností pak 24 hodin. 10 minut nabíjení vám pak poskytne 4 hodiny poslechu. Nabíjí se přes USB-C, mají ale i 3,5mm analogový vstup. Sluchátka koupíte už nyní v iStores, a to třeba jen za 21 EUR měsíčně.

Beats Studio Pro koupíte zde

Dnes nejčtenější

.