Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud máte čerstvě nový iPhone a hledáte vhodné příslušenství, máme pro vás hned několik parádních tipů. Kvalitní a dobře vybrané příslušenství vám totiž dokáže znatelně zpříjemnit používání samotného zařízení a v některých situacích skvěle pomoct. Z tohoto důvodu jsme vybrali hned několik kousků, které by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti. Pojďme se na ně tedy společně podívat.

Rychlonabíjecí adaptér

Jak jistě všichni víte, Apple přestal k iPhonům přibalovat adaptéry se slovy, že stejně už má každý nabíječku doma. To je na jednu stranu pravda, avšak je nutné se zaměřit na to, že většina lidí má jen 5W adaptér, se kterým trvá nabíjení klidně i několik hodin. Přesně proto se jako skvělá investice jeví takzvaná rychlonabíječka, s jejíž pomocí lze iPhone nabít z 0 na 50 % za pouhých 30 minut, což značně usnadňuje situace, kdy například spěcháte. Zároveň se nejedná o nic drahého. Například takový rychlonabíjecí adaptér Swissten PD 25 W vyjde jen na pouhých 429 Kč (beze slevy).

Tato nabíječka si zakládá na technologii Power Delivery, se kterou si rozumí například právě i iPhony nebo MacBooky. V tom lze ostatně vidět další úžasný benefit. Jelikož tento adaptér nabízí výkon až 25 W a podporu rychlonabíjení, dokáže snadno dobít řadu zařízení v relativně krátkém čase. Díky zmiňovanému výkonu jej lze navíc použít například pro dobití MacBooku Air či pro prodloužení výdrže u MacBooku Pro 13″. Zároveň je ale nutné zmínit, že technologii Power Delivery podporují iPhony 8 a novější. U starších zařízení bohužel nepochodíte.

Rychlonabíjecí adaptér Swissten PD 25 W zakoupíte zde

Kvalitní kabel

Samozřejmě kvalitní kabel je naprostou alfou a omegou, bez které to zkrátka nepůjde. Zároveň se tím tak trochu vracíme k předchozímu bodu. Pro rychlonabíjení totiž nestačí pouze Power Delivery adaptér, avšak je třeba mít i USB-C/Lightning kabel. V takovém případě přijde vhod datový kabel Swissten TPU 1,2 m, který lze využít jak pro rychlonabíjení, tak i pro synchronizaci dat (při přenosové rychlosti až 480 Mb/s). Tento kousek je navíc k dostání jen za 219 Kč (beze slevy).

SWISSTEN TPU datový kabel

Originální kabely od Applu bohužel trpí nízkou životností. Ta je způsobena nekvalitním materiálem, kvůli čemuž může izolace po nějaké době prasknout nebo se jinak poškodit. Toho si je naštěstí Swissten u zmiňovaného kabelu plně vědom, a proto vsází na termoplastický polyuretan neboli TPU, který se vyznačuje vysokou pružností a ohebností, a zároveň si zachovává pevnost i odolnost.

Datový kabel Swissten TPU 1,2 m zakoupíte zde

Rychlonabíjecí adaptér do auta

Občas se může stát, že si váš iPhone doma zkrátka nestihnete nabít. Pro tyto případy je dobré se pojistit a mít k dispozici kvalitní adaptér i v autě – v nejlepším případě samozřejmě rychlonabíječku, která vašemu telefonu dokáže doplnit šťávu během jízdy. V takovém případě není na škodu mít po ruce například takový adaptér Swissten CL Power Delivery USB-C. Jak je z jeho názvu už patrné, tento kousek opět staví na technologii Power Delivery a není pro něj žádnou překážkou dobít váš iPhone v co možná nejkratší době. Výkon dokonce dosahuje 36 W, avšak iPhony jsou limitovány na 18/20 W.

Aby toho ale nebylo málo, tak tento adaptér nabízí hned dva konektory. Najdeme na něm USB-C s Power Delivery, který slouží pro rychlonabíjení iPhonu, a USB-A s technologií Quick Charge 3.0, s jejíž pomocí lze naopak rychlonabíjet kompatibilní telefony s operačním systémem Android. V okamžiku tak můžete nabít hned dvě zařízení najednou. V závěru také určitě nesmíme zapomenout zmínit precizní zpracování a kovové tělo, díky čemuž je produkt odolnější a jeho design podstatně atraktivnější.

Adaptér do auta Swissten CL Power Delivery USB-C zakoupíte zde

Nyní s exkluzivní slevou

Zároveň v současné chvíli si všechny výše vypsané produkty můžete pořídit s úžasnou slevou. Náš partner Swissten.eu totiž aktuálně pořádá exkluzivní slevovou akci, díky které si můžete pořídit veškeré ECO příslušenství s 20% slevou. V takovém případě stačí v košíku zadat slevový kód ve znění ECO20 a cena se automaticky sníží. Mimo zmiňovaných adaptérů a kabelů si můžete přijít například na kvalitní powerbanky, bezdrátové nabíječky a další produkty, které rozhodně stojí za to.

Dnes nejčtenější

.