Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Náš partner AppleTop.cz se znovu hlásí o slovo s úžasnou slevovou akcí, díky které si můžete pořídit příslušenství (nejen) pro iPhone s až 80% slevou! To nejlepší na tom je, že za zvýhodněnou cenu si můžete pořídit doplňky nejrůznějších kategorií. Pojďme se tedy podívat na to nejzajímavější, co je nyní k dostání za pakatel. Rozhodně to stojí za to!

Jak už jsme zmínili výše, do akce zamířily nejrůznější produkty, které rozhodně mohou přijít vhod. K dostání je například silikonové transparentní pouzdro pro iPad Pro 11″, jehož cena klesla o 80 % na pouhých 59 korun. Stejný obal je navíc k dispozici i pro ostatní jablečné tablety. Na své si přijdou i majitele AirPods 1. a 2. generace, pro které se nabízí ochranné pouzdra BaseusSpigen, přičemž obě vyjdou na 99 korun. Model značky Baseus je navíc k dostání ve třech barevných provedeních. Zároveň určitě nesmíme zapomenout zmínit magnetický držák Esperanza do mřížky ventilace jen za 59 Kč či přenosný Bluetooth reproduktor Ritmo od stejného výrobce, jehož cena nyní klesla na 149 Kč.

A nyní to nejlepší na konec! Se slevou 80 % si totiž můžete pořídit Lightning kabel pro iPhone 1m (bulk), který je díky akci k dostání za pouhých 99 Kč namísto původních 495 Kč. Na své si také přijdou milovníci chytré domácnosti. AppleTop.cz totiž zároveň zlevnil chytrou Wi-Fi žárovku, která je dokonce kompatibilní s Apple HomeKit a lze ji tedy ovládat například i prostřednictvím Siri. Konkrétně je k dostání s 50% slevou za 449 Kč a umožní vám ovládat jas i barvu lusknutím prstu.

Všechny zlevněné produkty zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.