Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Léto je bezesporu úzce spojeno se sportem. Aktuální hezké počasí navíc samo vybízí k tomu, abyste se vydali například na projížďku na kole, na koloběžce, longboardu, anebo se třeba proběhli. Jestliže rádi běháte, případně byste rádi začali, tak by ve vaší sportovní výbavě rozhodně nemělo chybět praktické pouzdro na běhání. Náš partner Swissten.eu proto pro naše čtenáře připravil exkluzivní slevovou akci, díky které si můžete pořídit pouzdra Swissten s 10% slevou a dopravou zdarma. Jednoduše stačí v košíku zadat kód ve znění SWISS10 a cena se automaticky sníží.

Potěšit dokáže i relativně bohatá nabídka, kdy konkrétně máte na výběr ze celkem čtyř pouzder. Žhavou novinkou je v tomto směru SWISSTEN ArmBand vel. 6,0″ a SWISSTEN ArmBand vel. 7,0″. Jedná se o parádní pouzdra, která se upínají kolem paže a dokonce jsou vyrobena z voděodolného materiálu. Nad telefonem navíc máte pořád přehled, a to díky fólii, přes kterou zařízení můžete nadále ovládat. Pro maximální bezpečnost jsou na pouzdrech i reflexní prvky. Při nákupu ale dejte pozor na to, ať zakoupíte dobrou velikost. V takovém případě je nutné se řídit úhlopříčkou displeje vašeho telefonu.

Další pouzdro na běhání, které se upíná kolem paže, je SWISSTEN ArmBag. Tento kousek sice nedisponuje transparentní fólií, každopádně tento nedostatek dokonale kompenzuje přítomností dvou kapes. Jedna samozřejmě slouží pro váš chytrý telefon, přičemž tu druhou můžete využít například na peníze, doklady, platební karty a podobné. Nechybí pak ani vývod na sluchátka. Nabídku pak uzavírá pouzdro SWISSTEN Line Case, které se podobně jako ledvinka upíná kolem pasu. Opět zde najdete reflexní prvky, vývod na sluchátka i dostatek volného místa na telefon a doplňky. Voděodolný materiál je poté samozřejmostí.

swissten armbag

Jestliže si tedy čas od času zajdete zaběhat, určitě byste nad pouzdrem na běhání měli přinejmenším popřemýšlet. Jedná se o skvělého společníka, který vám do značné míry dokáže běh usnadnit, jelikož už se nadále nebudete muset obtěžovat například s držením telefonu v ruce a podobně. Pouzdra jsou navíc k dostání za zhruba pouhých 200 korun.

Nabídku pouzder na běhání Swissten naleznete zde

Dnes nejčtenější

.