Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Peace With Food

Pokud si přejete snížit vaši tělesnou hmotnost, určitě jste kvůli tomu vyzkoušeli řadu cvičení a diet. Pomoci by vám ale efektivně mohla aplikace Peace With Food. Ta vám totiž pomůže se skladbou vašeho jídelníčku a vaší stravou, díky čemuž můžete zdravě a bez rizika pracovat na vašem těle.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

ShotDoctor

Aplikace ShotDoctor slouží pro zlepšení vaší střelby v basketballu. Dalo by se říci, že se jedná o osobního trenéra, který je kdykoliv připraven vám pomoci a dává vám okamžitou odezvu po každém vašem hodu. Díky aplikaci ShotDoctor můžete perfektně vypilovat vaši techniku a posunout tak vaši střelbu na zcela novou úroveň.

  • Původní cena: 299 Kč (Zdarma)

Watch Faces Gallery Wallpapers

Ocitli jste se v situaci, kdy vás už základní ciferníky na vašich jablečných hodinkách nebaví a rádi byste je nahradili něčím novějším, živějším a unikátnějším? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, potěšit by vás mohla aplikace Watch Faces Gallery Wallpapers, která přináší řadu skvělých motivů. Do těch také můžete zakomponovat vlastní fotografie z aplikace Fotky.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.