Zavřít reklamu

Kromě toho všeho ostatního je iPhone stále mobilním telefonem, který samozřejmě umí také vytvářet a přijímat hovor, společně s SMS zprávami. Ne ve všech případech ale můžeme na příchozí hovor ihned reagovat – stačí mít plné ruce, anebo třeba vykonávat nějakou náročnou činnost v podobě sportu a podobně. V takovém případě můžete iPhone nechat vyzvánět, dokud dotyčný hovor neukončí, pomocí bočního tlačítka jej pak můžete ztišit, anebo dvakrát stisknete boční tlačítko pro odmítnutí. Existují však také rychlé odpovědi zprávou, díky kterým můžete hovor odmítnout a ihned dotyčnému vysvětlit, proč jste tak učinili.

Jak na iPhone upravit rychlé odpovědi zprávou na příchozí hovor

Ve výchozím nastavení jsou k dispozici tři předdefinované rychlé odpovědi, které můžete využít. Konkrétně se jedná o Teď nemůžu mluvit, Jsem na cestěMůžu zavolat později?. Zatímco mnohým určitě tyto odpovědi vyhovují, tak některým uživatelům nemusí. Dobrou zprávou ale je, že si tyto rychlé odpovědi můžete změnit tak, aby vám vyhovovaly – a nejedná se o nic složitého. Stačí postupovat takto:

  • Prvně se na iPhonu přesuňte do nativní aplikace Nastavení.
  • Jakmile tak učiníte, tak sjeďte níže a lokalizujte kolonku Telefon, kterou otevřete.
  • Zde pak opět sjeďte o kus níž a v kategorii Hovory rozklikněte sekci Odpovědět zprávou.
  • Nyní už se zobrazí tři přednastavené rychlé odpovědi, které chcete změnit.
  • Pro změnu do textového pole klepněte a napište svou vlastní rychlou odpověď.

Pomocí výše uvedeného postupu lze tedy jednoduše upravit rychlý odpovědi zprávou na příchozí hovor. Při tvoření vlastních odpovědí se rozhodně meze nekladou. Pokud chcete u příchozího hovoru rychle odpovědět zprávou, tak se nejedná o nic složitého. Stačí nad posuvníkem pro přijetí hovoru klepnout na Zpráva, a poté si z menu, které se zobrazí, rychlou odpověď vybrat. Po vybrání se zpráva automaticky odešle a hovor se ukončí. Jediné omezení tkví v tom, že si můžete zvolit jen tři rychlé odpovědi – více jich přidat nelze, což možná nemusí někomu dostačovat. Vybrat můžete také vlastní zprávu, tu už ale musíte zdlouhavě psát, což není komfortní.

Dnes nejčtenější

.