Zavřít reklamu

Apple Watch patří, společně s AirPods, mezi nejoblíbenější nositelné příslušenství na světě – rozhodně ale oprávněně. Uživatelé jablečné hodinky jednoduše milují, jelikož jim dokáží zjednodušit každodenní život a případně zaručit, abyste žili zdravěji. Kromě toho ale Apple Watch umí také zobrazit notifikace z různých aplikací, například ze Zpráv. Pokud vám nějaká zpráva přijde, tak na ni můžete přímo na hodinkách rychle odpovědět, a to několika různými způsoby. Kromě emoji či zaslání zvukové nahrávky můžete odpovědět také předpřipravenými odpověďmi. Ne každému ale musí ty výchozí vyhovovat, a proto se v tomto článku podíváme, jak je změnit.

Jak na Apple Watch změnit předpřipravené odpovědi na zprávy

Chcete-li na vašich Apple Watch změnit výchozí odpovědi, které se objevují při odpovídání na nějakou zprávu, tak postupujte následovně:

  • Prvně je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Watch.
  • Jakmile tak učiníte, tak se ve spodním menu přesuňte do sekce Moje hodinky.
  • Poté sjeďte o kus níže, konkrétně lokalizujte kolonku Zprávy a klepněte na ni.
  • Na další obrazovce poté klepněte na řádek s názvem Výchozí odpovědi.
  • Zde už jen stačí, abyste do konkrétního řádku s předpřipravenou odpovědí napsali tu svojí.

Pomocí výše uvedeného postupu můžete na Apple Watch změnit předpřipravené odpovědi na zprávy. Jestliže nechcete žádnou z odpovědí měnit a naopak chcete jen přidat novou odpověď, tak zde sjeďte úplně dolů a klepněte na Přidat odpověď… Nahoře se poté ještě nachází funkce Chytré odpovědi. Pokud provedete aktivaci, tak by vám měly Apple Watch při odpovídání inteligentně veškeré odpovědi seřadit od těch nejvíce relevantních, abyste se nemuseli zdlouhavě hledat. Mimo to lze ještě vpravo nahoře klepnout na Upravit, díky čemuž si můžete změnit výchozí pořadí všech odpovědí a popřípadě některou kompletně skrýt.

Dnes nejčtenější

.