Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je to nový týden a s ním i nová Sleva pro vás u našeho partnera Mobil Pohotovost. I tentokrát spadla cena zlevněného produktu o velmi slušnou částku, díky čemuž pro vás bude zcela určitě velmi lákavý – tím spíš, když se jedná o topy model v rámci své cenové kategorie. Řeč je tentokrát o bezdrátových sluchátkách Niceboy HIVE 2 joy.

Sluchátka HIVE 2 joy z dílny Niceboy jsou klasickými náhlavními sluchátky s výškově nastavitelnými náušníky a dle slov výrobce i velmi nízkou hmotností. Mezi jejich hlavní výhody lze zařadit vynikající zvuk s výraznými basy zajištěnými technologií Maxxbass, snadné složení díky ohebným kloubům, možnost propojení se zdrojem zvuku jak přes Bluetooth, tak kabel či ovládací prvky implementované přímo na náušnících sluchátek. Potěší ale i interní mikrofon a tedy možnost vyřizovat přes sluchátka audiohovory či patnáctihodinový výdrž na jedno nabití. Zkrátka a dobře, sluchátka se rozhodně nemají za co stydět. 

Běžná cena sluchátek Niceboy HIVE 2 joy je 1490 Kč s tím, že na Mobil Pohotovosti je lze nyní získat ve slevě za 790 Kč. Díky našemu slevovému kódu lsa však můžete sluchátka získat ještě levněji – konkrétně za 599 Kč, což je podle portálu Heureka nejnižší cena na českém trhu.

Sluchátka můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.