Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokukujete po kvalitních bezdrátových sluchátkách, ale do Apple AirPods či AirPods Pro se vám investovat nechce? Pak pro vás máme tip, který mnozí z vás zaručeně ocení. Velmi povedenou alternativou k AirPods jsou sluchátka HIVE podsie z dílny Niceboy, která nabízí kvalitní zvuk, velmi dobrou výdrž baterie, líbivý design a díky dnešní slevě na Alza.cz i vynikající cenu.

Sluchátka Niceboy HIVE podsie jsou takzvanými True Wireless sluchátky (tedy sluchátky zcela bezdrátovými bez jakéhokoliv propojovacího mostu), která se pyšní například Bluetoothem 5.0, patnáctihodinovou výdrží, odolností vůči vodě a prachu podle IP54, mikrofonem, velmi dobrým zvukem s technologií MaxxBass zvýrazňující basy či ovládacími prvky přímo na svém těle, díky kterým není pro jejich ovládání nutné vytahovat smartphone. Samozřejmostí je pak podpora iOS a macOS, dále pak počítačů s Windows či telefonů a tabletů s OS Android.

Běžná cena sluchátek Niceboy HIVE podsie je 1490 korun. Na Alze je však nyní díky 33% slevě seženete za příjemných 999 korun, což je cena, které se neodmítá.

Dnes nejčtenější

.