Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokukujete po kvalitních bezdrátových sluchátkách, ale do Apple AirPods či AirPods Pro se vám investovat nechce? Pak pro vás máme tip, který mnozí z vás zaručeně ocení. Velmi povedenou alternativou k AirPods jsou sluchátka HIVE podsie z dílny Niceboy, která nabízí kvalitní zvuk, velmi dobrou výdrž baterie, líbivý design a díky naší nové slevové akci s názvem Sleva pro vás je nyní lze získat s výraznou slevou, která lze uplatnit po zadání slevového kódu lsa.

Sluchátka Niceboy HIVE podsie jsou takzvanými True Wireless sluchátky (tedy sluchátky zcela bezdrátovými bez jakéhokoliv propojovacího mostu), která se pyšní například Bluetoothem 5.0, patnáctihodinovou výdrží, odolností vůči vodě a prachu podle IP54, mikrofonem, velmi dobrým zvukem s technologií MaxxBass zvýrazňující basy či ovládacími prvky přímo na svém těle, díky kterým není pro jejich ovládání nutné vytahovat smartphone. Samozřejmostí je pak podpora iOS a macOS, dále pak počítačů s Windows či telefonů a tabletů s OS Android.

Běžná cena sluchátek Niceboy HIVE podsie je 989 korun. Díky akci Sleva pro vás, kterou s vámi připravujeme s naším partnerem Mobil Pohotovost, je však můžete získat za bezkonkurenčních 599 korun – tedy o 39 % levněji než obvykle. Určitě vás proto nepřekvapí, že se jedná o suverénně nejnižší cenu na českém internetu.

Dnes nejčtenější

.