Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud právě hledáte vhodná bezdrátová sluchátka, která by vám nabídla spoustu muziky za málo peněz, máme pro vás zajímavý tip. Jako skvělý kandidát ke koupi se totiž jeví model Niceboy HIVE Pods 3 PRO. Není se vlastně ani čemu divit. Sluchátka totiž kombinují prvotřídní kvalitu zvuku, vysokou výdrž baterie a řadu dalších komfortních funkcí. Pojďme se na ně tedy podívat detailněji.

Jak už jsme zmínili výše, jeden z hlavních benefitů těchto sluchátek spočívá hned v kvalitě samotného zvuku. Kombinace 6mm měničů jde ruku v ruce s podporou kodeků jako AAC či SBC, přičemž celé to uzavírá bezdrátová technologie Bluetooth 5.0. Právě díky tomu Niceboy HIVE Pods 3 PRO nabízejí kvalitní zvuk bez jakékoliv deformace či ztrát na straně přenosu. V případě True Wireless sluchátek obecně je také nesmírně důležitá výdrž baterie. Na jednu stranu je sice fajn, že se takto můžeme zbavit otravných kabelů, avšak bez dostačujícího akumulátoru na nich stále budeme závislí. Toho si byla vědoma i firma Niceboy již při návrhu tohoto modelu, který tak nabízí až 9hodinovou výdrž na jedno nabití. Samozřejmě tento čas lze ještě navýšit s pomocí nabíjecího pouzdra na až 33 hodin celkového provozu.

HIVE PODS 3 PRO

U toho to ale ještě nekončí. Následně totiž sluchátka nabízejí řadu dalších výhod, které mohou přijít vhod v několika situacích. Vyzdvihnout proto musíme například odolnost vůči prachu a vodě dle certifikace IP55. Niceboy HIVE Pods 3 PRO jsou navíc vybaveny kvalitními mikrofony s technologií pro redukci okolního šumu, díky čemuž jej lze využít pro vyřízení telefonátů, aniž byste museli vůbec vytahovat telefon z kapsy či tašky. Stejně tak je lze ovládat pomocí poklepání nebo skrze hlasovou asistentku Siri. Co se pak týče nabíjení, v tomto směru dokáže potěšit univerzální USB-C konektor a nechybí ani podpora pro bezdrátové nabíjení s pomocí standardu Qi. A nyní se přesuňme k tomu nejlepšímu – sluchátka totiž pořídíte již za pouhých 1 699 Kč.

Sluchátka Niceboy HIVE Pods 3 PRO zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.