Zavřít reklamu

Včerejší večer se nesl ve světě Applu v duchu očekávání rozeslání pozvánek na první letošní Keynote. Tu má mít totiž Apple naplánovanou už na 23. březen, takže je jasné, že mnoho času na rozeslání pozvánek mu už nezbývá. Kalifornský gigant sice nakonec včera nerozeslal zhola nic, po internetu však přesto kolují spousty falešných pozvánek vytvořených nadšenci, kteří se na sebe skrze ně nejspíš snažili upozornit. Nenechte se proto napálit. 

Jak můžete vidět v galerii vedle tohoto odstavce, většina falešných pozvánek se svým stylem těm, které používá Apple, velmi liší. Nelze se proto příliš divit, že někteří natěšení jablíčkáři skočili vtipálkům na špek a nevědomky začali šířit dezinformace o potvrzení Keynote ze strany Applu. Poměrně zarážející je pak to, že se tento přešlap nevyhnul ani některým menším médiím, která v průběhu večera hlásila, že ke konference potvrzena. Asi největší bizár si pak připsal malý zahraniční web věnující se převážně Windows, který se nechal napálit pozvánkou vytvořenou leakerem Jonem Prosserem ozdobenou holičskými nástroji. Prosser se totiž nechal v minulosti slyšet, že pokud se 23. března Keynote neuskuteční, oholí si své obočí. Ani na první pohled jasná kachna však od „otisknutí“ neodradila.

Pokud jste tedy byli natěšení na příští týden i vy a od včerejšího večera jste věřili, že se Keynote uskuteční a že je potvrzená pozvánkou, kterou jste mohli vidět v galerii výše, znovu opakujeme – není tomu tak. Zda-li se konference uskuteční či nikoliv totiž „potvrdí“ až následující hodiny či dny, které buď přinesou pozvánku na ní (a tedy Keynote potvrdí) a nebo naopak nepřinesou zhola nic (a tedy Keynote vyvrátí).

Anketa

Bude 23. března první letošní Apple Keynote?

Ano 45,38 %
Ne 54,62 %
Celkem hlasovalo: 130

Dnes nejčtenější

.