Zavřít reklamu

Pokud si chcete zkrátit dlouhé vánoční volno nějakým seriálem, nemusíte přeci hned předplácet nějakou videostreamovací službu. Kvalitní obsah na zahnání nudy se nachází i na YouTube a je samozřejmě zcela zdarma. Byť kvalita obrazu není mnohdy dokonalá, jde zkrátka o ústupek, což je v tomto případě pochopitelné. Jaké seriálové počiny tedy YouTube ukrývá?

Comeback

Podíváme-li se na seriálovou produkci Novy, za posledních několik let lze zmínit dva povedené komediální seriály, na kterých se tato televize podílela. Jedním z nich je samozřejmě Comeback a příběhy vysloužilého zpěváka Tomyho Paciho, jeho bratra Ozzáka či dcery Ivy. U spousty epizod se zaručené budete dobře bavit.

Okresní přebor

Tím druhým povedeným komediálním seriálem je pochopitelně Okresní přebor a postup fotbalového klubu Slavoj Houslice do kraje. V seriálu najdete plno nesmrtelných hlášek. V seriálu exceluje hlavně Ondřej Vetchý, který dokonale ztvárnil místního fanatika a hrajícího trenéra Jirku Luňáka.

Hospoda

Další z nesmírně oblíbených seriálů, který je osazen hereckými hvězdami jako Petr Nárožný, Jiří Menzel a Ladislav Potměšil. Ač se děj odehrává jen v hospodě, nabízí nám neskutečné příběhy štamgastů.

Bylo nás pět

Jde o velmi populární seriál, který si získal diváky v roce 1994. Příběh je zasazen do malého městečka v prvorepublikovém období. Jeho velká část se točí okolo malého rošťáka Péti a jeho čtyř kamarádů. Jde o adaptaci známé knihy Karla Poláčka.

Smolíkovi

Asi každý zná animovanou bláznivou rodinku Smolíkových, která žije tuctový život, dokud jejich geniální syn nenaváže kontakt se svým potomkem v 33. století. Rodině začnou problémy. Musí například řešit vynálezy z budoucnosti, na které není ještě lidstvo připraveno. Legendární maďarský seriál s výtečným českým dabingem.

Maxipes Fík

Pokud se chcete svého malého dítěte na odpoledne „zbavit“, zkuste mu pustit Maxipsa Fíka. Obří pes, který mluví a dokáže ledacos zařídit, zažívá neuvěřitelná dobrodružství.

Dnes nejčtenější

.