Zavřít reklamu

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak dlouhý čas uplyne od zahájení prací na určitém Apple produktu až po jeho vydání pro veřejnost? Pokud ano, následující řádky vás jistě potěší. Díky bývalému inženýrovi Applu se totiž nyní svět dozvěděl, že například taková sluchátka AirPods Max, která si svou premiéru odbyla teprve včera, začala v laboratořích Applu vznikat již v roce 2016. 

Že práce na sluchátkách započaly již před dlouhými čtyřmi lety odhalil konkrétně na Twitteru dnes již produktový designér Facebooku Dave Dinesh, který v Applu pracoval od června 2014 do května 2018 jako Senior Designer pracující primárně na záležitostech kolem Maců. Ten v jednom ze svých tweetů prozradil, že se i dílem souhry šťastných okolností dostal právě v roce 2016 k vývoji AirPods Max, kvůli čemuž muset i v témže ruce podepsat mlčenlivost, která skončila až včerejším vydáním produktu. Žádné další detaily však Dave o vývoji sluchátek bohužel neprozradil. 

Je poměrně zajímavé, že na AirPods Max začal Apple pracovat zrovna v roce, kdy světu ukázal první generaci klasických AirPods. Je dost dobře možné, že právě ty jej ve výsledku donutily k zahájení vývoje tohoto typu sluchátek, jelikož se od samého začátku těšily obří popularitě, která Applu potvrdila, že právě trh se sluchátky může být pro něj do budoucna skvělá příležitost. A dál už příběh o sluchátkách z dílny Applu všichni dobře známe. 

Dnes nejčtenější

.