Zavřít reklamu

[Aktualizace]: Sluchátka se během několika málo minut po spuštění akce vyprodaly.

Bezdrátová sluchátka AirPods jsou celosvětově považována za jeden z nejlepších produktů, který Apple v poslední době představil. Bílá sluchátka designově korespondující s klasickými EarPods jsou totiž skutečně perfektní a krom naprosté volnosti dopřávají svým uživatelům i perfektní zvuk, dlouhou výdrž baterie, spárování s jablečnými zařízeními do několika vteřin, schopnost detekce ucha či kvalitní mikrofon, díky kterému přes ně můžete i volat. Není se tak čemu divit, že je jejich obliba ve světě opravdu neuvěřitelně vysoká a z pultů obchodů mizí raketovým tempem.

Není to tak dávno, co se Applu absolutně nedařilo poptávku po AirPods uspokojit. Čekací doby byly proto po objednání z jeho stránek dlouhé týdny či měsíce. To se sice v posledních týdnech naštěstí zlepšilo, nikoliv však proto, že by o ně zájem opadl, ale zkrátka proto, že se Applu podařilo svůj dodavatelský řetězec posílit. Ani zintenzivnění výroby vám však rychlé dodání sluchátek z eshopu Applu rozhodně nezaručí. Pokud byste si totiž sluchátka objednali právě teď z českých stránek Applu, jablečná společnost by vám je doručila mezi 15. a 17. květnem, tedy nejdříve za týden.

Mnohé obchodníky však naštěstí nedostatek sluchátek netrápí a díky svým zásobám jsou tak schopni dodávat tento fenomenální produkt prakticky do druhého dne. Jedním z nich je i Alza.cz, která AirPods standardně prodává za klasických 4990 korun. V rámci dnešní akce však při jejich nákupu ušetříte rovných 1000 korun a zakoupíte je tak za 3990 korun, což je opravdu zajímavá cena. 

Pokud jste tedy nad AirPods v minulosti přemýšleli, rozhodně neváhejte a objednávejte. Alza má totiž za tuto cenu připravených “pouze” 100 kusů, které nejspíš poměrně rychle zmizí. Z osobních zkušeností však mohu říci, že se tomu absolutně nedivím. Přestože jsem se totiž AirPods pěkných pár měsíců bránil, nakonec jsem neodolal. Nákupu však rozhodně nelituji, ba naopak si občas pokládám otázku, jak jsem bez nich vůbec mohl fungovat. Na komfort, který vám tyto sluchátka poskytnou, si totiž zvyknete mrknutím oka. 

airpods FB

Dnes nejčtenější

.