Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Kvalitní sluchátka jsou základem kvalitního poslechu hudby, podcastů a veškerého audia. Bezdrátová sluchátka Apple Airpods jsou k tomu perfektní. Nemusíte s nimi čelit narušenému zvuku kvůli poškozenému drátu, ani ho při každém použití složitě rozmotávat.

Nejenže se váš poslech stane příjemnějším prožitkem, ale životnost sluchátek se výrazně prodlouží. Nicméně to, jak dlouho vám budou sluchátka spolehlivě sloužit, se odvíjí především od vaší péče.

Jak se o sluchátka správně starat?

Bez pouzdra ani ránu

Obal sluchátek se může poškodit během přenášení. Tomu lze ale předcházet velmi snadno – tím, že si pořídíte na Apple Airpods obal. Ten zabrání tomu, aby se Airpody poškrábaly a usazovaly se na nich nečistoty, které by mohly poškodit elektroniku uvnitř, a tak omezit jejich funkčnost.

pouzdro pro airpods pr 2

Pouzdro Airpods navíc ochrání před poškozením v případě pádu, a tak vám ani malé nehody nezabrání ve spokojeném poslechu.

Navíc se jedná o zajímavý doplněk, který bude odrazem vašeho celkového stylu. V obchodě Mibandshop.cz můžete vybírat z obalů mnoha barev, potisků i materiálů – nabízí se kožené, silikonové a dokonce i plyšové, které jsou velmi příjemné na dotek.

Obaly můžete podle potřeby střídat, takže vás nikdy neomrzí. Kožený obal na Airpods perfektně doplní zejména elegantní či formální outfity, zatímco silikonové varianty nabízí univerzální provedení, které bude ladit prakticky se vším.

Vždy perfektně čisté

Nečistoty mohou výrazně ovlivnit výkon sluchátek. Proto je třeba Airpods nejen správně uchovávat, ale také čistit.

pouzdro pro airpods pr 1

Asi je vám jasné, že voda a čisticí prostředky s elektronikou nejdou příliš dobře dohromady. Nové Airpods většinou přicházejí s čisticími ubrousky, které jsou pro tento účel úplně nejvhodnější. Pokud je ale nemáte, k čištění vám bohatě postačí lehce navlhčený hadřík, kterým sluchátka hravě zbavíte všech nečistot – jen pozor, aby byl vyrobený z materiálu, který nepouští vlákna.

Ať už zvolíte jakýkoliv způsob, vždy se řiďte pokyny výrobce, které najdete v přiloženém manuálu. Pokud byste to neudělali, v případě poruchy byste ztratili nárok na reklamaci.

Dnes nejčtenější

.