Zavřít reklamu

Když Apple představil v září roku 2016 svá bezdrátová sluchátka AirPods, takřka okamžitě rozdělil jablečný svět na dva nesmiřitelné tábory. Jedni viděli v těchto sluchátkách obrovskou inovaci a dokonalý produkt, který v portfoliu Applu do té doby chyběl, druzí však naopak označovali AirPods za zcela zbytečný a hlavně předražený produkt. Cena 4 990 korun, za kterou je Apple prodává, totiž skutečně není nikterak nízká. Na druhou stranu vám za ní však sluchátka nabídnou opravdu mnoho možností, které posunou váš jablečný ekosystém na zcela novou úroveň.

Po měsících čekání po představení se Applu podařilo konečně svá sluchátka dostat na pulty obchodů, ze kterých však raketovým tempem mizely. Jejich sehnání bylo vlastně ještě donedávna poměrně velkým problémem, protože o ně byl zkrátka a dobře velký zájem. Mnoho uživatelů na ně totiž změnilo postupem času názor a přeci jen se k jejich koupi rozhodlo. Přiznám se, že i já jsem byl k AirPodům poměrně skeptický a nad jejich pořízením jsem dlouhou dobu neuvažoval. Nakonec jsme se však po prostudování mnohých článků a jejich otestování rozhodl k pořízení a rozhodně této investice nelituji. V uších je mám totiž opravdu každý den, kdy je využívám buď jako parádní handsfree, které v uchu vůbec necítíte, nebo zkrátka jen jako zprostředkovatele mé oblíbené hudby. V kombinaci s Apple Watch jsou pak tyto sluchátka skutečně ztělesněním dokonalosti. 

Kladů mají tato sluchátka skutečně hodně. Ať už se jedná o neuvěřitelně jednoduché párování s jablečnými produkty, které vám zabere nanejvýš několik vteřin, dlouhou výdrž baterie, kterou můžete po vložení sluchátek do nabíjecího pouzdra prodlužovat prakticky do nekonečna, velmi dobrý zvuk či možnost ovládat je jednoduchými poklepáním, vše se Applu podařilo opravdu na jedničku. Sluchátka disponují samozřejmě i mikrofonem, takže jsou hovory přes ně opravdu vysoce pohodlné. Drobnou kaňkou tak může být jen jejich tvar, který nemusí každému do uší sednout. Pokud tedy máte problémy s klasickými drátovými EarPods, bezdrátové AirPods pro vás dobrou volbou v žádném případě nejsou. Pokud však EarPods v uších drží, můžete být bez obav. 

Můžete je mít za hubičku 

Jak už jsem psal v úvodním odstavci, Apple si tyto sluchátka cení na 4990 korun, což rozhodně není málo. Alza.cz si pro vás však připravila parádní akci, díky které 15 z vás získá tyto sluchátka za pouhých 3790 korun, tedy o 1200 korun levněji. Tuto slevu získáte po zadání kódu LSAAPPLEAIRPODS do objednávky na jejím eshopu. Jak už jsem však psal výše, nabídka je kusově omezená a platí pouze pro prvních 15 nákupů (nebo do nedělní půlnoci, pokud by se kódy nevyčerpaly). Po prodání 15 kusů AirPods se totiž kód automaticky zablokuje a sluchátka se začnou prodávat opět za běžných 4990 korun. Rozhodně tedy nad nákupem neváhejte. A jen tak mimochodem, cena, kterou pro vás Alza připravila, je nejnižší na českém trhu. Veškeré podmínky této akce si pak můžete přečíst přímo zde.

Pokud byste si nevěděli s objednávkou rady, postupujte podle návodu v galerii:

airpods FB

Dnes nejčtenější

.