Zavřít reklamu

Byť je Halloween už dávno za námi, nálada na trošku strachu může přijít kdykoliv. Máme tady víkend a s ním spojené další tipy na lenošení u Netflixu. Seznam hororů, jenž můžete na jedničce mezi videostreamovacími službami nalézt, jsme vám přinesli již dříve. Nyní se tedy podíváme, co v tomto směru Netflix nabízí dále. Pokud tuto službu nemáte, nic vám nebrání si ji na 30 dní zkusit zdarma. Když vám nebude vyhovovat, můžete ji po pár týdnech zrušit. Nyní už ale pojďme na to.

Paranormal

Seriál pochází z egyptské produkce a nutno říct, že rozhodně nezklamal. Příběh vypráví o lékaři, kterého celým životem provází události, jež se odvíjí od jeho minulosti a jednoho strašidelného domu. Máte-li chuť zkusit něco nového, neváhejte.

The Haunting of Bly Manor

Tento seriál byl velmi očekávaný, zvláště pak po diváckém úspěchu The Haunting of Hill House. Nicméně je třeba říct, že tato novinka jde trošku jinou cestou. Místo promyšlených lekaček láká na temnou a poutavou atmosféru. Jde rozhodně o originální seriál, jenž stojí za pozornost.

Případ číslo 39

Sociální pracovnice dostane na stůl devětatřicátý případ. Jde o holčičku Lily, které se podezřele zhoršily známky. Když jede do domu na osobní pohovor, hned se jí něco nezdá. S dívkou naváže po různých událostech bližší kontakt, což se ale ukáže jako chyba. V hlavní roli vidíme oscarovou Renée Zellweger.

Kruh

Kruh je naprostou legendou mezi horory a jedním z nejlepších hororů za 20 let, což dokazuje i fakt, že pointu tohoto filmu zná i ten, kdo hororům příliš neholduje. Existuje videokazeta v podstatě s nicneříkajícím obsahem. Po jejím zhlédnutí vám ale zazvoní telefon, v němž uslyšíte, že vás za 7 dní čeká smrt.

Halloween

Michael Mayers je člověk, který o jednoho dne o Halloweenu zabil spoustu lidí. Od té doby pobývá v base. Laurie Strode jeho útok před čtyřiceti lety přežila, nicméně jí řádění Mayerse zanechalo velké jizvy na duši. Jednoho dne jsou vězni, spolu s Mayersem, převáženi. Autobus ovšem havaruje a vězňům se podaří prchnout.

Countdown

Příběh tohoto filmu se hned na první pohled inspiroval legendárním Kruhem. Existuje aplikace, která vám řekne, za jak dlouho zemřete. Když to parta kamarádů na akci udělá, mají to za žert. Nicméně ti, kterým appka ukazuje jen pár dní života, se už nesmějí,

Dnes nejčtenější

.