Zavřít reklamu

To, na co se mnozí tuzemští jablíčkáři těšili dlouhé měsíce a skutečně intenzivně pak posledních sedm dní, je konečně tady. Je totiž pátek 13. listopadu, na kterým měl Apple naplánováno oficiální spuštění prodejů zbylých dvou nových iPhonů – konkrétně modelů 12 mini a 12 Pro Max.

Oficiální start prodejů byl pro Českou republiku nastaven na 8:00, což je čas, kdy otevírají mnohé obchody, ze kterých je telefony nyní možné vyzvednout. První šťastlivci by se zároveň dnes měli dočkat doručení novinek prostřednictvím kurýrních služeb, potažmo České pošty. Je nicméně potřeba podotknout, že nových produktů dorazilo do Česka podle našich informací jako již tradičně velmi málo, takže je naprosto jasné, že se poptávka po nich hned tak uspokojit nepodaří. I větší prodejci nám totiž hlásí, že jim na sklady došly jednotky, v lepším případě pak nižší desítky kusů.

Jak jste již mohli na našem magazínu vidět, oba dva nové iPhony se nám podařilo ukořistit na testy do redakce, díky čemuž se můžete již brzy těšit na jejich recenzi. Pokud vás tedy zajímá, jaké novinky při reálném používání jsou a jak působí, neměli byste si magazín Letem světem Applem nechat v následujících dnech ujít.

Dnes nejčtenější

.