Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Přestože se společnost Apple chlubí zvýšenou odolností skla, které pokrývá zadní stranu nového iPhonu, nemůžete na tento fakt spoléhat. Je tedy důležité opatřit si pořádný ochranný kryt pro iPhone 12 (Pro).

Který ochranný kryt pro iPhone 12 (Pro) zvolit?

Lámete si hlavu, po kterém obalu sáhnout? Jestli zvolit plastový, gumový, nebo silikonový? Osobně bych se vyvaroval prvnímu zmiňovanému. Plastové obaly jsou sice tenké, ale jejich ochrana za moc nestojí. Nedokáží utlumit nárazy a pády. Ve většině případů při prvním nárazu prasknout.

Gumové obaly pro iPhone 12 (Pro)

Velice oblíbená varianta, po které sáhne většina uživatelů iPhonu. Gumové kryty na iPhone 12 (Pro) dostatečně chrání iPhone při menších nárazech a pádech. Po nasazení je i nadále velice snadné vložit telefon do kapsy, aniž by se zadrhával. Ve spodní části samozřejmě nechybí potřebné výřezy pro výstup zvuku z reproduktoru, nebo prostor pro snadné připojení nabíjecího kabelu. Kolem výřezu fotoaparát je drobné vyztužení, chránící sklíčka kamery před poškrábáním.

Silikonové obaly pro iPhone 12 (Pro)

O něco lepší ochranu poskytují iPhonu silikonové ochranné kryty. Jsou malinko tlustší než gumové obaly. Po nasazené se velice pohodlně drží v ruce, nekloužou. Po stranách se nachází speciální výstupky, díky kterým je snazší ovládání tlačítek hlasitosti a zapínacího tlačítka.

Ve spodní části se samozřejmě nachází potřebné výřezy pro připojení příslušenství. Přestože v ochranném krytu nejsou speciální magnety pro připojení nabíječky MagSafe, nabíjení stejně funguje a nabíječka na ochranném krytu drží. (Sice ne tak pevně, ale pro běžné použití to stačí).

Silikonové kryty jsou v několika barevných variantách. Červené, černé a modré. Největší výhodou silikonového krytu je ovšem kompatibilita s tvrzenými skly.

Kombinace silikonového krytu a 3D tvrzeného skla

V přiloženém videu si můžete prohlédnout, jak dokonale vypadá silikonový obal s 3D tvrzeným sklem PREMIUM pro iPhone 12 (Pro). Oba produkty na sebe opravdu dokonale navazují a poskytují vašemu iPhonu dokonalou ochranu víceméně při jakémkoliv nárazu a pádu.

Kde ochranné kryty na iPhone 12 (Pro) pořídit?

Ať už sáhnete po gumovém, nebo silikonovém ochranném krytu, rozhodně neuděláte chybu! Je lepší investovat pár korun do ochranného krytu, než pak několik tisíc do opravy zadního skla. Navíc je pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem připravený slevový kód, díky kterému získají 20% slevu na celou objednávku. Slevový kód: LSA je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku.

Silikonový kryt na iPhone 12 (Pro)

Dnes nejčtenější

.