Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Nejnáchylnější částí k poškození je jednoznačně displej iPhonu, který zabírá skoro 50 % plochy. Přestože je vyrobený z odolného skla, při nárazu či pádu dochází velice často k poškození a o poškrábání při běžném použití ani nemluvě. Obejde se takový displej bez ochranného doplňku?

Poškozený displej iPhonu

iPhone se v dnešní době skoro dá považovat za plnohodnotný pracovní nástroj a tak není divu, že jej taháme opravdu všude. Řešíme různé pracovní telefonáty, sms komunikaci, odepisujeme na emaily, posloucháme hudbu nebo aktualizujeme některou ze sociálních sítí. Máme tedy iPhone víceméně neustále v ruce a tím roste i možné riziko poškození. Přestože si říkáte, o telefon se dobře starám, nemůže mi tedy upadnout a poškodit se. Stačí ale chvilka nepozornosti a vše je jinak. Přijde pád a displej iPhonu je první na ráně. Dochází k popraskání skla, vylití barev, nebo také k poškození dotyku, co s tím?

Jak poškození předejít?

Existuje hned několik způsobů, jak displej iPhonu proti poškození chránit. Pro ty, kteří chtějí ochránit iPhone pouze proti poškrábání existují ochranné fólie. Pro náročenější uživatele, kteří chtějí iPhone ochránit i při nějakém menším pádu jsou tu tvrzená sklaochranné kryty. Tvrzená skla na iPhone se vyrábí v několika typech a barevných provedeních, jinak tomu není ani u ochranných krytů. Tvrzená skla mohou být klasická, rovná, která chrání především zobrazovací část displeje. Dalším typem jsou zaoblená tvrzená skla, nesoucí označení 3D. Ta chrání i zaoblené části displeje. Širokou nabídku tvrzených skel a ochranných krytů naleznete zde – pokud si nebudete vědět rady, využijte online podpory přímo na webu, nebo využijte některý z uvedených kontaktů.

Preventivní ochrana, šetří vaši peněženku

Proč je dobré investovat do tvrzeného skla či ochranného krytu a preventivně tak chránit displej iPhonu? Protože kromě jistoty, že bude váš iPhone v bezpečí také ušetříte peněžence. Výměna displeje se může pořádně prodražit. Například u takového iPhonu 7 se výměna displeje pohybuje okolo 4500-5000 korun, kdežto tvrzené sklo pořídíte již od 199 korun a po takovém pádu je lepší vyměnit sklo za necelé dvě stovky, než investovat skoro 5000 korun do nového displeje.

Aplikace skla, osobní odběr zdarma a bonus pro čtenáře

Pokud si nebudete na instalaci tvrzeného skla na iPhone věřit, můžete se zastavit na prodejně v ulici Ostrovského 32, Praha 5, kde Vám bude sklo zdarma na iPhone aplikováno. V případě, že jste dočetli článek až sem, nezapomeňte při objednávání zboží v košíku použít slevový kód LSA. Získáte tak 20% slevu na celý nákup. V případě platby objednávky kartou ve dnech 2.2.2018 až 4.2.2018 bude k objednanému tvrzenému sklu tenký plastový kryt jako dárek.

Tvrzeny-sklo iphone FB

Dnes nejčtenější

.