Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Videoloupe – Media Player

Aplikace Videoloupe – Media Player vám dokáže posloužit jakožto nástroj pro přehrávání multimediálního obsahu. To ale samozřejmě není všechno. Program totiž nadále nabízí řadu skvělých funkcí, poradí si s přiblížením až na 500 %, nabízí stopky pro měření času, pracuje s časovou křivkou a podobně.

  • Původní cena: 629 Kč (499 Kč)

Pixave

Jestliže se věnujete grafice a častokrát pracujete s různými obrázky, tak by vás mohla zaujmout aplikace Pixave. S pomocí tohoto nástroje totiž budete mít všechny vaše projekty na jednom místě, a to seřazené v přehledné podobě. Všechna data jsou navíc synchronizována skrze iCloud.

  • Původní cena: 379 Kč (129 Kč)

Image Resizer – Resize Photos

Jak již samotný název napovídá, aplikace Image Resizer – Resize Photos vám dokáže pomoci se změnou rozměrů u vašich fotografií a snímků. Výhodou tohoto nástroje je, že si se zmiňovanou změnou rozměrů poradí u hned několika obrázků najednou. Program nadále zvládá provádět kompresi, měnit obrázkové formáty, snímky otáčet a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

TracedLines

Další aplikace, která primárně cílí opět na grafiky a je dnes k dostání se slevou, je TracedLines. Tento nástroj vám totiž umožní otevřít libovolný obrázek, přičemž následně je schopen vytrasovat veškeré linky v daném snímku. Jak program funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 299 Kč (249 Kč)

Pro Paint – Filter, Image and Photo Editor

Hledáte nějaký levný a jednoduchý program, který vám pomůže s úpravou fotografií a snímků, poradí si s vektorovou grafikou a umožní vám také si různě kreslit a malovat? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Pro Paint – Filter, Image and Photo Editor. Tento nástroj se velice podobá například Photoshopu a nabízí řadu skvělých funkcí.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Anna’s Quest

Považujete se za milovníky zábavných a logických adventur? V takovém případě by vás mohl okouzlit titul Anna’s Quest, ve kterém poznáte silnou moc samotné Anny. Ta totiž plně ovládá telekinezi, díky čemuž se nezalekne ani draků, čarodějnic a trolů. Hra se nadále pyšní parádním příběhem s ještě lepším koncem, což potvrzují i samotné recenze.

  • Původní cena: 499 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.