Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Bezdrátové nabíjení je čím dál tím častější, a tato technologie už dávno není devizou jen prémiové třídy. Postupně se totiž dostává i do nižšího segmentu a s tím, jak přibývají modely telefonů, přibývají i výrobci příslušenství pro ně. Bezdrátovou nabíječku Choetech 10W single coil wireless charger pad si tak nyní můžete pořídit za pouhých 59 Kč. 

Bezdrátová nabíječka Choetech 10W single coil zvládne nabíjet váš mobilní telefon i s ochranným pouzdrem na vzdálenost 5 milimetrů. Nabíječka podporuje technologii Quick Charge 2.0 a 3.0 s bezdrátovým nabíjením až 1,4× rychlejším než klasické bezdrátové nabíjecí podložky. iPhony za pomoci bezdrátových nabíječek, které nejsou certifikovány programem MFi pro MagSafe bezdrátově nenabijete rychleji než 7,5 W. 

nabijecka

Tato 10W bezdrátová nabíječka je vybavena microUSB portem pro připojení k síti, v jejím balení také najdete 1,2 m dlouhý USB–A/microUSB kabel. Adaptér do sítě už musíte mít svůj. Rozměry nabíječky jsou 9,1 na 9,1 cm, přičemž její tloušťka je pouhých 0,85 cm. Bezdrátová nabíječka Choetech 10W single coil má také praktické zaoblené rohy a protiskluzové podložky na spodní straně. Jistě oceníte její elegantní a minimalistické provedení spolu s praktickým indikátorem napájení za pomoci LED. Nabíječka je samozřejmě vybavena ochranou proti přebíjení, přepětí, přehřátí i nadproudu. Hodí se pak nejen pro nabíjení chytrých telefonů, ale třeba i sluchátek atd. 

Původní cena nabíječky je 299 Kč, nyní je nicméně v 77% slevě, takže je k dispozici za 69 Kč. Když v obchodě navíc uplatníte kód 22TRHAKYQ3CZ15, vyjde vás na pouhopouhých 59 Kč. K dispozici je ve zlaté a bílé barvě.

Bezdrátovou nabíječku Choetech 10W single coil koupíte zde

Dnes nejčtenější

.