Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Má pro vás letos začátek školního roku trpčí pachuť než obvykle? Co takhle si jej zpříjemnit nákupem iPadu či Macu za super cenu, díky kterým pro vás bude studium o poznání jednodušší? Přesně tuto možnost nyní jako již tradičně nabízí iWant díky akci Back to School. Co vše díky ní lze se slevou získat? 

Pokud jste příznivci kompaktních laptopů s líbivým designem, určitě vám padne do oka MacBook Air. Ten totiž přesně tato kritéria splňuje a to naprosto dokonale. Ostatně, i díky tomu se jedná o jeden z nejoblíbenějších studentských notebooků a to již řadu let. Běžná cena tohoto stroje startuje na 29 990 korunách, avšak díky slevové akci pro studenty jej lze získat už od 26 991 korun. Na celou řadu dalších vybraných Maců a MacBooků pak lze získat slevu 10 %. 

Novy iPad Pro a MacBook Air fb

Dáváte před notebooky přednost spíše tabletům? Pak by vás mohla zaujmout slevová akce na 10,2” iPad s úložištěm 32 GB, který díky ní seženete za parádních 8 990 korun a to bez nutnosti jakéhokoliv prokázání se studentským průkazem. Pokud vás pak láká něco výkonnějšího, sáhnout lze po iPadech Pro či jiných modelech, na které vám iWant opět dokáže nabídnout díky akci Back to School až 8% slevu. Tu lze stejně jako v případě slev na Macy získat jednoduše předložením potvrzení o studiu či zaměstnání ve školství a to jak v kamenném obchodě, tak i na eshopu. Ale pozor, akce končí už 31. října. 

Dnes nejčtenější

.