Zavřít reklamu

Že Apple pracuje na high-endových náhlavních sluchátkách není díky celé řadě úniků informací žádným tajemstvím již řadu měsíců. Kdy se však novinka poprvé představí veřejnosti je stále záhadou. Obecně se počítalo s tím, že k tomu dojde již příští týden na tiskové konferenci Applu po boku nových iPhonů, avšak podle nejnovějších informací leakera Jona Prossera se zdá, že tomu tak vůbec být nemusí. 

Podle důvěryhodného zdroje Prossera neběží stále hromadná výroba sluchátek na plné obrátky a s jejím úplným rozjetím se počítá až zhruba kolem 20. října – tedy celý týden po tiskové konferenci Applu. Kvůli tomu tak je představení sluchátek v úterý 13. října v ohrožení, jelikož je možné, že jich do té doby stihne Apple vyrobit jen velmi málo a tudíž by nemělo jejich odhalení a následné brzké spuštění prodejů, které se od nich obecně očekává, smysl. V úvahu tak připadá buď představení v úterý a následné spuštění prodejů za dlouhou dobu či pozdější představení skrze tiskovou zprávu, jako tomu bylo u AirPods Pro, či na další letošní tiskové konferenci, která se obecně očekává.

Pro jakou variantu se Apple rozhodne netuší zatím ani sám Prosser, jehož předpovědi se v minulosti ukázaly jako velmi přesné. Je totiž velmi těžké říci, zda bude Apple natolik odvážný spustit v úterý hned několik produktů, na které bude nutné čekat dlouhé týdny či měsíce (což se třeba právě u iPhonů očekává), nebo si raději některé produkty, s jejichž výrobou je zatím na štíru, nechá na později, aby je následně mohl představit s možnosti okamžitých či minimálně brzkých prodejů. 

Dnes nejčtenější

.