Zavřít reklamu

Jste majiteli sluchátek urBeats 3 z dílny Beats a měli jste v minulosti problém s jejich reklamací? Pak vám následující řádky zodpoví otázku, proč tomu tak bylo. Apple, pod který Beats spadá, totiž nyní přiznal, že některá sluchátka urBeats 3 špatně označil sériovým číslem a kvůli tomu tak byly tyto modely nevyhledatelné v databázích a tudíž je nemohly autorizované servisy přijmout k opravě. 

Svou chybu přiznal Apple v dokumentu, který nyní začal distribuovat mezi autorizované poskytovatele jeho služeb s tím, že počet takto “postižených” sluchátek je malý a celý problém má navíc vcelku jednoduché řešení. V sériovém čísle totiž údajně stačí servisům přehodit jeho pátý znak z písmene E na písmeno Y, čímž se dostanou ke správnému sériovému číslu a to už mohou následně využít pro přijetí rozbitého produktu. Pokud jste se tedy s problémy s reklamací v minulosti potýkali a vaše sluchátka jsou stále v záruce, nyní by již neměl být problém s jejich bezplatnou opravou.

Apple představil sluchátka urBeats 3 už v září roku 2017. V jeho Online Storu naleznete v současnosti hned dvě jejich verze – konkrétně verzi s Lightning konektorem a s klasickým 3,5 mm jackem. Jedná se tedy o drátová sluchátka ve špuntovém provedení s příjemným minimalistickým designem. Uživatele potěší i to, že je lze sehnat v několika rozličných barvách a to navíc za příjemnou cenu. Jak Lightning verze, tak i 3,5 mm jack verze totiž Apple prodává za 1699 korun, přičemž u jiných prodejců je lze sehnat ještě podstatně levněji. 

Dnes nejčtenější

.