Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Ochránit displej hodinek Apple Watch je opravdu složité. Hodinky nosíme neustále na ruce a riziko poškození je opravdu vysoké. Stačí chvilka nepozornosti a škrábanec či prasklina jsou vytvořeny raz dva. Jak tedy nejlépe ochránit displej Apple Watch?

NEJLEPŠÍ OCHRANA DISPLEJE APPLE WATCH

Každý majitel Apple Watch již určitě vyzkoušel jak tvrzené sklo, tak ochrannou fólii. Jenže většina ochranných fólií se brzy začne po stranách odlepovat a tvrzená skla mohou snižovat citlivost doteku, především u novějších modelů hodinek (Apple Watch 4 a 5. série 40mm a 44mm). Neduhem 3D tvrzených skel je zase vcelku snadné poškození po stranách. Na základě těchto zkušeností byla vytvořena speciální 3D ochranná fólie na Apple Watch, která kombinuje tloušťku tvrzeného skla a zachování plné citlivosti doteku jako u klasické ochranné fólie.

3D ochranná fólie Apple Watch - venku - 4

DOKONALÉ SPLYNUTÍ S DISPLEJEM APPLE WATCH

3D ochranná fólie dokonale kopíruje celý povrch displeje, chrání Apple Watch i v zaoblených částech. Na zobrazovací části je čistě průhledná, aby nedocházelo ke zkreslení kvality obrazu. Černý rámeček kopíruje pouze rámeček displeje. Na povrchu se nachází speciální oleophobní úprava, díky které nezůstávají na fólii žádné stopy mastnoty a nečistot.

NEJLEPŠÍ OCHRANA APPLE WATCH

SNADNÁ APLIKACE NA DISPLEJ

Bojíte se, že nezvládnete 3D ochrannou fólii na Apple Watch PREMIUM na displej nalepit? Nemusíte! Nalepení je snazší, než si dokážete představit. Stačí postupovat podle videonávodu pod tímto odstavcem a nic nemůžete pokazit. Součástí balení jsou totiž kromě fólie také čistící hadříky a malý špachtlička, zakončená látkovým polštářkem. Díky tomuto zakončení nepoškrábete ochrannou fólii hned při aplikace. Nebudete-li si na nalepení věřit, můžete se zastavit přímo na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz a nechat si 3D ochrannou fólii na Apple Watch nalepit. Nalepení je samozřejmě zdarma.

KDE 3D OCHRANNOU FÓLII NA APPLE WATCH PREMIUM KOUPIT?

Jak je možné vidět nejen na fotografiích, jedná se opravdu o povedený produkt, který pomůže od poškození displeje Apple Watch nejednomu uživateli. Pokud potřebujete i vy ochránit své hodinky, 3D ochrannou fólii můžete mít nyní se speciální slevou pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem. Díky slevovému kódu: LSA, získáte 20% slevu na celou objednávku. Slevový kód je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku.

Nejlepší ochrana displeje Apple Watch
3D ochranná fólie Apple Watch - venku - 4

Dnes nejčtenější

.