Zavřít reklamu

Ve spolupráci s RhinoFólie.cz Vám přinášíme soutěž o tři kusy fólie Rhino, které skutečně ochrání Váš iPhone a iPad před poškrábáním nebo pádem na zem. Fólie je velký světovým hitem a prodalo se jí několik miliónů kusů, jen v ČR si za první týdny na trhu našla stovky zákazníků.

Vysoká odolnost – Rhino fólie je vyrobena ze speciálních materiálů, které odolají opravdu velkým nárazům a úderům. Samozřejmostí je i ochrana proti poškrábání. Podívejte se na video, kde Rhino fólie odolá třeba úderu kladiva!

Extrémně tenká a citlivá – Dříve bylo handicapem mobilních fólií, že snižovaly citlivost dotykových displejů. RhinoFolie byla vyvinuta takovým způsobem, aby po aplikaci splynula v jeden povrch a uživatel tak ani nepocítí, že na iPhonu nějaká fólie skutečně je. Celková tloušťka fólie je pouhých 0,029cm.

rhino

Žádné otisky – Další skvělou vlastností je odolnost proti zanechání otisků prstů, je to velmi neestetické, když se od displeje odráží nevzhledné otisky, Rhino folie zajistí, že bude její oleofobní povrch dokonale čistý.

Momentálně jsou skladem pro iPhone 5/5C/5S | 4/4S a iPad Air | mini. Začni chránit svoje milované zařízení proti poškrábání i nárazu ještě dnes! Více videí, informací a možnost objednávky na www.rhinofolie.cz

Nezapomeň se zapojit do soutěže níže! Soutěž probíhá od 6.5. – 12.5.2014 a výsledky budou vyhlášeny 13.5.2014. Výherci budou ti, kteří správně odpoví první dvě otázky a budou nejblíže třetí otázce. Výherci si budou moci vybrat, pro který model Rhino fólii chtějí.

Dnes nejčtenější

.