Zavřít reklamu

Každý z nás se alespoň jednou v životě dostal do situace, kdy musel na svém iPhonu vyřídit něco soukromého, ale neustále musel čelit pohledům osob okolo něj. I na tento problém však již naštěstí existují spolehlivá řešení. Tím jsou především speciální ochranná skla a folie, která znemožňují sledování displeje jinak, než přímo. To jinými slovy znamená, že veškerý obsah displeje bude všem, kteří vám do něj budou koukat z boku, ukryt. A právě s touto fólii dorazil nyní Belkin. 

InvisiGlass Ultra Privacy, kterou je od tohoto týdne možné zakoupit v Apple Storech či v Online Storu Applu, se může dle Belkinu pochlubit obousměrným filtrováním bočního pohledu či mimořádnou odolností, díky které odolá pádům, nárazům i kontaktům s kovovými předměty. Poměrně zajímavé je, že “soukromý filtr” je aktivní jen ve chvíli, kdy telefon držíte na výšku. Jakmile jej však otočíte na šířku, displej je již bez problému možné sledovat i z boku. Výrobce se chlubí i tím, že novinka reaguje mimořádně citlivě na tlak a veškerá vaše gesta dokáže bez problémů přenést na displej pod ním. 

Příjemné je i to, že v Belkinu nešetřili ani na balení. K fólii totiž přibaluje i speciální rámeček, díky kterému bude její aplikace velmi jednoduchá a bezstarostná. Zamrzet naopak může to fakt, že sklo není alespoň dle obrázků zcela přes celou přední stranu – respektive nekryje zaoblené hrany. Právě ty jsou ale mnohdy při pádech nejnáchylnější na poškození. Krom toho pak nečekejte ani ochranu horního výřezu, jelikož v jeho místě je fólie vykrojená. Na druhou stranu, jejím hlavním cílem je především soukromí a to dokáže zajistit prvotřídně. 

belkin

Dnes nejčtenější

.