Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ochranné tvrzené sklo či ochranná fólie na displej? Čím lépe ochráním displej? Nechci aby byla ochrana přílši nápadná a hyzdila něco tak pěkného, jako je iPhone. Přesto koketuji s myšlenkou, že se iPhone může snadno poškodit při jakémkoliv pádu či nárazu a oprava iPhonu by se mohla pak několikanásobně prodražit.

NEJNÁCHYLNĚJŠÍ ČÁST IPHONU NA POŠKOZENÍ

Jednoznačně nejnáchylnější částí na poškození je displej. Skleněný povrch se velice snadno podře, praskne a jeho výměna pak dokáže velice zatížit naši peněženku. Nastává tedy otázka, jak nejlépe ochránit displej proti poškození?

NEJÚČINNĚJŠÍ OCHRANA DISPLEJE IPHONU

Jednoznačně nejúčinnější ochrana displeje iPhonu je prostřednictvím Tvrzeného skla. Tvrzené sklo na iPhone se ovšem nemusí těšit takové popularitě u zastánců minimalismu. Tvrzené sklo je 0,26mm tlusté a trochu může navyšovat hmotnost iPhonu (rozdíl je opravdu minimální), přesto někteří uživatelé rozdíl poznají. Pro uživatele s nadměrným citem pro detail jsou vhodnější ochranné fólie, které sice neochrání iPhone tolik, jako Tvrzené sklo, zato jsou ale mnohem tenčí a na iPhonu je skoro nepoznáte.

Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM

NEJVĚTŠÍ ROZDÍL MEZI FÓLIÍ A SKLEM

Tím zásadním rozdílem mezi ochrannou fólií a tvrzeným sklem je jednoznačně odolnost, kterou oba produkty disponují. Tvrzené sklo dosahuje odolnosti 9H, kdežto ochranná fólie pouze 1-1,5H což je skoro 7x méně než u Tvrzeného skla. Dalším rozdílem je tloušťka ochranného doplňku. Ochranné fólie mohou být třetinové oproti sklu, které je přibližně 0,26mm tlusté. Se třetím výrazným rozdílem mezi ochrannou fólií a tvrzeným sklem se setkáte při aplikaci. Nalepit Tvrzené sklo na iPhone je mnohem snazší než ochrannou fólii. Tvrzené sklo dokáže díky své „váze“ vytlačit bubliny, kdežto pod ochrannou fólií se mohou vytvořit bubliny, které již nelze odstranit.

CENY OCHRANNÝCH FÓLIÍ A TVRZENÝCH SKEL

Rozdíl samozřejmě nastává kromě již zmiňovaných také v ceně. Je snadno předvídatelné, že ochrannou fólii se Vám podaří sehnat za méně, než Tvrzené sklo. Cena ochranné fólie je většinou do 100 korun, kdežto Tvrzená skla můžete za koupit právě od těch 100 korun do až skoro do tisíce. Ochranné fólie můžete zakoupit do 100 koruny. Široký sortiment Tvrzených skel za perfektní ceny s doručením do druhého dne po celé republice můžete zakoupit od 100 koruny výše.

KDE TVRZENÉ SKLO NEBO FÓLII NEJLÉPE NAKOUPIT?

Tvrzená skla nebo ochranné fólie můžete zakoupit v obchodě Tvrzenýsklo.cz – Všechny produkty mají reálně skladem na kamenné prodejně kousek od stranice Metra B – Anděl. Přesněji na adrese: Ostrovského 32, Praha 5.

iPhone Servis Praha Tvrzenýsklo
Jak se na prodejnu Tvrzenýsklo.cz dostat a kde snadno zaparkovat?

Potřebujete-li tedy co nejlépe ochránit nejen displej iPhonu? Nezapomeňte využít slevového kódu, který je připravený pouze pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem.cz – Slevový kód pro 20% slevu na celou objednávku: LSA

VYBERTE SI  SKLO NEBO FÓLII ZDE 🙂

Tvrzene sklo nebo ochranna folie

Dnes nejčtenější

.