Zavřít reklamu

Tisková zpráva: S příchodem skleněného provedení zadní části se značně zvýšilo riziko jejího poškození. Po pádu se na hliníkovém těle neudělá škrábanec či vryp. Skleněná záda jednoduše prasknout a majiteli iPhonu tak mohou zůstat maximálně oči pro pláč. Nejen z tohoto důvodu si obaly na iPhone získávají čím dál větší popularitu. Na trhu je mraky ochranný krytů, který z nich si ale vybrat? Který dokáže skvěle ochránit tělo iPhonu a zároveň nezkazit jeho minimalistický design?

VYZTUŽENÉ OBALY NA IPHONE S VYSOKOU VÝDRŽÍ

Opravdu povedenými jsou průhledné obaly s vyztuženými hranami. Vyztužené hrany poskytují iPhonu několikanásobně vyšší ochranu, než je tomu u běžných obalů. Průhledné zpracování poskytuje zachování elegantního, minimalistického designu, kterým iPhone disponuje. V obalu se nachází potřebné výřezy, díky kterým je zachována dostupnost reproduktorů, mikrofonu či nabíjecího konektoru. Výřez na hlavní kameru je po svém obvodu vyztuženým, aby došlo k ochraně safírového sklíčka kamery. Hranaté zpracování stran zaručuje velice pohodlné uchopení. Po nasazení obalu vám iPhone nemůže vyklouznout z ruky.

JEDNODUCHÉ BAREVNÉ ZPRACOVÁNÍ

Ať už vlastníte iPhone 7,8, SE 2020, nebo 11, 11 Pro či 11 Pro Max, na všechny zmíněné modely si můžete vybírat ze tří atraktivních barevných provedeních. Průhledné, růžové a černé. Na fotografiích v galerii si můžete prohlédnout, jak skvěle obaly po nasazení na iPhone vypadají.

KOMPATIBILITA SE VŠEMI TVRZENÝMI SKLY

Dalším benefitem je jednoznačně kompatibilita se všemi tvrzenými skly. Je jedno jestli si vybere klasické 2,5D tvrzené sklo, které pokrývá pouze rovnou část displeje, nebo 3D tvrzené sklo, pokrývající i zaoblené strany displeje. Obal s vyztuženými hranami na 3D tvrzená skla opravdu perfektně navazuje. Dohromady poskytují iPhonu víceméně dokonalou ochranu proti poškození při nárazech či pádech.

KDE VYZTUŽENÉ OBALY NA IPHONE KOUPIT?

Rádi byste viděli jak vypadají obaly naživo? Zastavte se přímo na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz. Najdete zde nejen vyztužené obaly, ale i další ochranné kryty na iPhone. Navíc si zde můžete nechat poradit s výběrem tvrzeného skla. Pokud vás trápí špatný stav baterie, nebo máte rozbitý displej, přímo na prodejně je také prováděn iPhone servis.

  • Vyztužené obaly na iPhone můžete zakoupit se slevovým kódem: LSA za jedinečnou cenu 239 korun. Slevový kód je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku.
Vyztužené obaly na iPhone 11 Pro růžový

Dnes nejčtenější

.