Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Nevíte, který ochranný prvek vybrat pro displej iPhonu? 3D Tvrzené sklo na iPhone prémiové kvality je tím nejlepším, co můžete sehnat. Při výběru tvrzeného skla je dobré nešetřit každou korunu, protože na jeho kvalitě pak závisí “životnost” displeje.

Které Tvrzené sklo zvolit?

Na trhu je několik druhů tvrzených skel, které je ale to nejlepší? Klasická Tvrzená skla jsou vhodná pro uživatele, kteří nosí tlustý a odolný zadní kryt, pro ty, kteří nosí tenčí kryt je nejlepší variantou 3D Tvrzené sklo. To dokáže ochránit narozdíl od klasického tvrzeného skla celý povrch displeje – i zaoblené části!

Proč právě prémiovou variantu?

3D Tvrzené sklo pro iPhone Premium je celé vytvořeno z jedné celistvé vrsty. Zaoblené hrany dodávají potřebnou ochranu Vašemu displeji, nejen na zobrazovací části, ale také v krajních, zaoblených částech. Oleophobická vrstva se postará o čistotu Vašeho skla na povrchu a minimalizuje zůstatek mastných otisků prstů. Prémiové tvrzené 3D sklo je 5x odolnější než klasické ochranné sklo. Chrání proti všem nárazům, pádům, škrábancům či umaštěním. Nesnižuje nikterak citlivost doteku a samozřejmě zachovává plnou funkčnost force-touch displejů.

tvrzeny sklo premium

Kde mohu sklo zakoupit a jak je to s aplikací?

Všechna Tvrzená skla můžete zakoupit buďto online, nebo přímo na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz v ulici Ostrovského na Praze 5, přibližně 3 minuty pěšky od metra Anděl, nebo přímo na autobusové zastávce Ženské domovy, kde Vám tvrzené sklo i rádi na iPhone ZDARMA aplikují. Objednávat ale mohou všichni z celé České i Slovenské republiky.

Pro čtenáře magazínu je připravený vánoční slevový kód LSA VANOCE, díky kterému získáte 20% slevu i na již zlevněné zboží! Za zmínku tak stojí, že například 3D Tvrzené sklo pro iPhone 8 Plus v černé nebo bílé barvě koupíte již od 399 korun! Při nákupu nad 699 korun navíc získáte Dopravu i Platbu ZDARMA! – Navíc, stále není registrována prodleva v doručení objednávek!

tvrzeny sklo premium FB

*Výše uvedený text je komerčním sdělením zadavatele inzerce. Neodráží názory ani vyjádření redakce a nejedná se o redakční obsah, nýbrž o komerční sdělení, respektive reklamní článek dodaný inzerentem.

Dnes nejčtenější

.