Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jednoznačně nejoblíbenějšími a nejprodávanějšími tvrzenými skly mezi uživateli jsou prémiová 3D tvrzená skla, která jsou pětkrát odolnější než klasická tvrzená skla! Jejich výhodou je tvrzené sklo po celé části – i v zaoblených místech displeje, kde sklo perfektně přilne k jeho povrchu. Prémiová tvrzená 3D skla jsou vyráběna ve dvou barevných variantách: černé a bílé. Pokud máte již na Vašem telefonu škrábance či drobné prasklinky, které nezasahují do zobrazovací části displeje, prémiové 3D tvrzené sklo je perfektně zakryje.

3DPREMIUMSKLO

Jak správně prémiové 3D tvrzené sklo aplikovat?

Spousta uživatelů v dnešní době netuší, jak vlastně tvrzené sklo na svůj telefon aplikovat. Pokládají si otázky: “ Není přilepení skla na telefon těžké? “, “ Nepokazím to?”.. Není se čeho obávat! Aplikace tvrzeného skla na Váš iPhone snad nebyl nikdy snazší. V balení, které Vám přijde naleznete dva hadříky, označení číslicemi 1 a 2. Nejprve použiteje hadřík označený číslem 1, je napuštěn speciálním alkoholickým roztokem, který očistí i ty největší mastné stopy na Vašem displeji. Následně hadříkem číslo 2 celý displej usušíte a uchopíte již samotné tvrzené sklo. Sloupnete ochrannou fólii, která chrání část skla s lepidle a následně touto stranou přiložíte sklo doprostřed Vašeho displeje a necháte přilnout, pokud se stane, že sklo někde nepřilnulo k displeji, přejedete po onom místě prstem a sklo samovolně přilne. V případě, že si i tak nevíte rady, podívejte se na naše instruktážní video:

https://youtu.be/YCjE6pWHpj4

Kde mohu prémiové 3D tvrzené sklo zakoupit?

Prémiová 3D tvrzená skla jsou k zakoupení na eshopu s nejširším sortimentem tvrzených skel u nás! Navíc nyní probíhá na prémiová skla akce! Prémiové tvrzené 3D sklo zde nakoupíte se slevou od 30 do 38%. Výhodou nákupu z e-shopu je především osobní vyzvednutí v Praze na prodejně ZDARMA! Jak se k nám dostanete? Prodejna je přímo u zastávky tramvaje Svatoplukova na adrese: Jaromírova 34, Praha 2. Parkování před prodejnou je možné. Otevírací doba je každý všední den od 10:00 do 20:00 a v sobotu od 11:00 do 16:00. Kromě tvrzených skel si přímo na prodejně můžete vybrat ze širokého sortimentu ochranných krytů pro Váš iPhone. Na prodejně není prozatím možné platit kartou, ale 20 metrů od prodejny se nachází bankomat KB. Na eshopu je platba kartou možná! Ze způsobu dopravy si můžete vybrat doručení kurýrem po Praze do 12 hodin od objednání, převzetí v jedné z přibližně 850 poboček Zásilkovny, či doručení Českou poštou.

banner_4_2017

Dnes nejčtenější

.