Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Prémiové 3D Tvrzené sklo na iPhone je tím nejlepším ochranným sklem, které můžete pro displej iPhonu vybrat. Perfektně totiž padne přímo na displej. Po jeho aplikaci tak skoro ani nepoznáte, že na displeji nějaké Tvrzené sklo nalepené je.

Proč právě Prémiové 3D Tvrzené sklo na iPhone?

Prémiové 3D Tvrzené sklo na iPhone je tím nejodolnějším ochranným sklem, které můžete najít. Chrání Váš iPhone nejen proti poškrábání a oděrkám, ale také při menších pádech. Navíc velice dobře vypadá, takže po aplikaci skoro ani nepoznáte, že jste si na displej Tvrzené sklo nalepili. Dokonale kopíruje povrch displeje. V místech kde je to nezbytně nutné jsou ve skle výřezy, aby zůstala zachována dostupnost všech funkcí. 3D Tvrzené sklo. U iPhonu X, XS, XR a XS Max je Prémiové sklo vylepšené! Díky tomu nedochází k zanášení proximity senzoru, FaceID a ostatních senzorů prachem, jako tomu bývá zvykem u jiných 3D skel. Pokud tedy chcete pořádně ochránit Váš displej, nemůžete najít lepší ochranné sklo. Prémiová Tvrzená skla od iPhonu 6 po iPhone XR můžete zakoupit ve vánoční akci za pouhých 449 korun zde!

Jaký je vlastně rozdíl mezi klasickým a 3D sklem?

Největší rozdíl je ve zpracování. Většina klasickým skel, které jsou určeny pouze na „rovnou“ část displeje jsou označována za tzv. 2,5D Tvrzená skla. Pokud ovšem chcete Tvrzené sklo, které pokrývá kompletně celý povrch Vašeho displeje, musíte zvolit variantu 3D Tvrzeného skla. Rozdíl pak nejdete nejen v designovém zpracování, ale také v odolnosti a schopnosti ochrany. 3D Tvrzené sklo dokáže jednoznačně ochránit iPhone více, než sklo klasické.

Rozdíl ve Tvrzených sklech

Video: Nalepení Prémiového 3D Tvrzeného skla na iPhone

Nevíte si rady s nalepením? Nic na tom není! Nalepit 3D Tvrzené sklo na iPhone zvládne opravdu každý. Pokud byste si ovšem na aplikaci nevěřili, je pro Vás připravené skvělé video. Na videu se můžete podívat, jak snadno lze sklo na iPhone nalepit. Nebudete-li si i tak věřit, můžete se zastavit na kamenné prodejně a nechat si Tvrzené sklo zdarma nalepit! Kamenná prodejna se nachází zde.

Vánoční sleva 25% na celou objednáku pro čtenáře

Dočetli jste článek až sem? Oslovilo Vás Prémiové 3D Tvrzené sklo a chtěli byste ho pro sebe, či pro své blízké jako dárek? Skvělé! Při vytváření objednávky zadejte slevový kód: VANOCE2019 – Slevový kód se zadává v prvním kroku nákupního košíku. Získáte pak 25% slevu na celý sortiment, nejen na Prémiová Trvzená skla. Pozor akce platí pouze do 31.12.2018 – Mobilní příslušenství je velice vhodný dárek, který nejen potěší, ale také pomůže!

Veškerý sortiment najdete na eshopu, nebo přímo na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz – zde!

Prémiové 3D Tvrzené sklo pro iPhone
Prémiové 3D Tvrzené sklo pro iPhone

Dnes nejčtenější

.