Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V dnešní době, kdy každý může využívat online platby s QR kódem, pomocí mobilních telefonů či chytrých hodinek, se stále najde spousta podnikatelů, kteří vystavují své faktury a daňové doklady ručně, třeba v excelu.

faktura online 1

Na trhu je velké množství nástrojů, které fungují velmi intuitivně, například FakturaOnline rychle vystaví nejen klasickou fakturu pro plátce i neplátce DPH, umí také proforma fakturu a dobropis. Všechna data o subjektech jsou načítána automaticky z různých databází české státní správy, nejen z klasického systému ARES. Nemusíte se tak bát, že budou některé informace neaktuální. 

Tento fakturační nástroj oslavil již 10 let na trhu a je využíván více než 90 tisíci podnikateli v Čechách, na Slovensku či v Polsku. Ke svému kulatému výročí si FakturaOnline připravila pro své stálé uživatele, ale také pro nováčky, hned několik vychytávek. Nově budete moci využít až 5 týdnů zkušebního období s nejvyšším tarifem PLUS, který poskytuje kromě neomezeného množství vystavených faktur také jejich snadnou editaci či napojení fakturačního systému na EET. 

Další novinkou je speciální akce pro všechny neziskové organizace. Ty nyní mohou nástroj FakturaOnline využívat zcela zdarma. Návod, jak se neziskovky mohou k využívání služby hlásit, najdete na webu, vše zařídíte velmi rychle během pár minut. 

faktura online 2

Velkou výhodou je podpora FakturyOnline, která pomáhá klientům rychle vyřešit všechny jejich běžné i velmi nestandardní dotazy. Potřebujete například vystavit fakturu se starou sazbou DPH? Pro FaktruruOnline žádný problém, na podporu se můžete obrátit na e-mail podpora@fakturaonline.cz, přes Facebookový profil, nebo využijte vlastní encyklopedii FakturaOnline, případně blog se všemi aktuálními novinkami. 

Dnes nejčtenější

.