Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

BrowserX3 – efficient browser

Řadíte se mezi milovníky multitaskingu, který vám častokrát dokáže ušetřit spoustu času? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohla zaujmout aplikace Browser X3 – efficient browser. Jedná se o prohlížeč, který vám umožní otevřít si hned několik záložek najednou a procházet je v jednom čase.

  • Původní cena: 1 290 Kč (249 Kč)

FD-1 Filter Delay

Zakoupením aplikace FD-1 Filter Delay získáte takzvaný mobilní mixážní pult, který vám umožní vytvářet a upravovat hudbu podle vašich představ. Aplikace nabízí několik vestavěných funkcí, jenž ocení každý hudební nadšenec. Jak vypadá samotné prostředí FD-1 Filter Delay a co vše nabízí si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

eXtra Voice Recorder – Record, Add Notes & Photos

Nativní aplikace Diktafon dokáže poměrně spolehlivě nahrát zvukové stopy. Co když ale chcete zaznamenávat zvuk, do toho si k němu psát poznámky a případně přidat nějaké snímky? V takovém případě vám pomůže aplikace eXtra Voice Recorder – Record, Add Notes & Photos, kterou ocení především studenti a manažeři.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Be Focused Pro – Focus Timer

V některých situacích pro nás dokáže být velice těžké se motivovat do práce a případně se soustředit na daný úkol. S tímto problémem vám naštěstí dokáže pomoci aplikace Be Focused Pro – Focus Timer, která vám rozdělí čas na různé intervaly. Jejich dodržováním následně můžete úkol zvládnout co možná nejefektivněji a navíc tak můžete zvýšit vaši celkovou produktivitu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Save to Cloud – zip & save

Pokud častokrát pracujete s různými programy, které využívají soubory, možná byste našli využití pro aplikace Save to Cloud – zip & save. Jak již samotný název napovídá, tato aplikace slouží pro zálohování vašich dat do cloudu, které před odesláním zvládne zkompresovat. Tento nástroj si navíc rozumí téměř s každou aplikací, která právě s daty pracuje. Mimo iCloudu navíc můžete využít například Google Disk nebo Dropbox.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Beholder 2

Ve hře Beholder 2 se ocitnete ve státě, kde každý občas sní o tom, aby pracoval na ministerstvu. Naštěstí vy máte to štěstí a nastoupíte na ministerstvo v roli stážisty. Vaším úkolem je pochopitelně se dostat co nejvýš, přičemž způsob vaší cesty je jen na vás. Budete se snažit dosáhnout co nejvyšší pozice poctivě, nebo se stanete kariéristou a klidně zničíte kariéru vašich kolegů při honbě za vlastním štěstím? Volba je jen na vás.

  • Původní cena: 199 Kč (149 Kč)

Hopster Coding Safari for Kids

Programování je v dnešní době extrémně důležité, na což klade důraz sám Tim Cook, který se nachází v pozici ředitele jablečné společnosti. Důležité je, aby se s touto disciplínou začali v co nejmenším věku. Aplikace Hopster Coding Safari for Kids je určena pro ty nejmenší děti, které zábavnou formou naučí logiku samotného programování, a to skrze řadu hádanek.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.