Zavřít reklamu

Neotřesitelná pozice Apple AirPods na trhu s bezdrátovými sluchátky zřejmě Samsungu nedá spát. Před malou chvílí se totiž vytasil s další generací svých sluchátek Galaxy Buds, kterými by rád Applu a jeho AirPodům zavařil. Zda se mu to povede či nikoliv sice ukáže až reálné testování, na papíře však vypadá novinka skutečně hezky.

Hlavní devízou nových Galaxy Buds+ má být výrazně vylepšený zvuk spolu se třemi mikrofony, díky kterým by měly být veškeré hovory přes ně daleko kvalitnější. Za zmínku dále stojí i jedenáctihodinová výdrž baterie, kterou strká Samsung sluchátka Applu snadno do kapsy. Nicméně vzhledem designu Buds, který umožňuje nasazení o poznání větší baterie se tomu zřejmě ani příliš nelze divit. Čemu se naopak divit lze, je absence aktivního potlačení okolního hluku. Galaxy Buds+ totiž stále spoléhají jen na pasivní potlačení hluku díky svým silikonovým špuntům. 

Jablíčkáře u nových sluchátek Samsungu zajisté potěší, že u nich výrobce slibuje vynikající funkčnost s iOS. K tomu dopomůže speciální aplikace Galaxy Buds+, která je už pěkných pár dní ke stažení v App Storu a která příchod sluchátek de facto potvrdila relativně dlouho před jejich oficiální premiérou. Pokud vás tedy tento typ sluchátek láká a vlastníte iPhone, rozhodně se nemusíte bát po nich sáhnout. Jejich cena je 4490 korun.

Dnes nejčtenější

.