Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Slayaway Camp

V arkádové hře Slayaway Camp se ocitnete v hororovém prostředí, kde na vás číhá nebezpečí doslova na každém rohu. Vaším úkolem bude řešit jednotlivé hádanky a pokusit se o co nejklidnější průběh hry – avšak nenechte se zmást, lehce to rozhodně nepůjde.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Monty’s Backyard Adventure

Hra Monty’s Backyard Adverture cílí především na malé děti, které má za úkol naučit spoustu základních věcí. Děti v tomto bude provádět příjemný pejsek zvaný Monty, který je naučí poznávat tvary, barvy, počítání, a to vše hravou formou, díky které si upoutá jejich pozornost.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Coffee & cigarettes

Ačkoliv je obliba tabáku již na ústupu, i v současné době se mezi námi stále najde spousta kuřáků. Kvůli těm byla vytvořena aplikace Coffee & cigarettes, do které si uživatelé zaznamenávají každou kávu a každou cigaretu. Z těchto dat si mohou následně všimnout, že to například již přehání je pro ně posléze snazší přestat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

iWheel Decision Maker Decide

Jestliže vás již nebaví se pracně zamýšlet nad každým vaším rozhodnutím a rádi byste si život okořenili troškou adrenalinu, rozhodně oceníte aplikaci iWheel Decision Maker Decide. Do této aplikace jednoduše zadáte různé možnosti a vaši volbu si doslova vytočíte na kole štěstí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dragon Castle: The Board Game

Slyšeli jste někdy o deskové hře Dragon Castle, nebo ještě lépe, hráli jste ji a rádi byste si tento herní zážitek připomněli? Pokud ano, rozhodně by vám neměla utéct dnešní nabídka na aplikace Dragon Castle: The Board Game, která věrně kopíruje původní hru a drží se její předlohy.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Pocket Yoga Teacher

Pokud máte v oblibě jógu, nebo byste s ní naopak rádi začali, za vyzkoušení rozhodně bude stát aplikace Pocket Yoga Teacher. Jak již samotný název napovídá, aplikace vás sama bude učit určité polohy a pomůže vám tak s celkovým cvičením.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Sun & Moon 3D Planetarium Pro

Aplikace Sun & Moon 3D Planetarium Pro velice úzce spolupracuje s takzvanou rozšířenou realitou a nabízí nám tak spoustu možností. Jednoduše nám stačí namířit telefonem na noční oblohu a aplikace nám zvýrazní viditelná vesmírná tělesa, mezi které můžeme zařadit Slunce, měsíc, hvězdy a ostatní planety.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.