Zavřít reklamu

Aktualizace svým aplikacím nenadělují jen vývojáři třetích stran, ale samozřejmě také Apple. Momentálně přišla na řadu aplikace Apple Store, ve které si můžete jednoduše kupovat jablečné produkty společně s různým příslušenstvím. V nové aktualizaci Apple Storu došlo k vylepšení záložky Nákup. I přesto, že se nejedná o bůhvíjak velkou změnu, tak se rozhodně jedná při nakupování o příjemnou funkci navíc.

Konkrétně se bavíme o tom, že má nově záložka Nákup líbivější design společně s lepší personalizací obsahu. Zároveň by měli uživatelé dostávat více relevantní info. Apple uvádí, že každý nákup bude lépe vázaný na to, jaká zařízení vlastníte. Podle toho se vám poté objeví doplňky a další příslušenství, které byste si mohli k vašim produktům zakoupit. Nakupovat tedy v rámci aplikace Apple Store už nemusíte pouze podle kategorií produktů, ale také podle vašich vlastněných produktů. Uživatelé navíc mohou využít nové funkce pro rychlé nakupování jedním dotekem, anebo se naopak mohou vrhnout do detailních specifikací určitého produktu a rozhodnout se, zdali jej chtějí, anebo nikoliv.

Lidé, kteří žijí ve státech s fyzickou prodejnou Apple Store, mohou navíc využít nové funkce, pomocí které si přidají svou objednávku jednoduše do aplikace Wallet. Díky tomu se tak vybavování objednávek v Apple Storech stane o mnoho rychlejším. Aplikace Apple Store je samozřejmě k dispozici zdarma v App Storu a stáhnout si ji můžete pomocí tohoto odkazu.

Dnes nejčtenější

.