Zavřít reklamu

Dnes v 19:00 vypukne další velká konference Apple. Tentokrát přijdou na řadu notebooky, na které čekají tisíce lidí po celém světě, jak na smilování. Světlo světa by měl spatřit kompletně předělaný 13″ a 15″ MacBook Pro a následně také další tajemný 13″ model. Zda-li půjde o nástupce řady Air či nikoliv, zatím nikdo neví. Za pár hodin už ovšem budeme moudřejší. A zatímco my čekáme, v některých Apple Store se připravují na návštěvy uživatelů. Jak ukazují fotky z USA, tamější Apple obchody staví koridory pro návštěvníky. Vypadá to, že se nové Macy začnou prodávat již dnes!

O tom co Apple večer představí, víme poměrně dost. Tudíž máme zhruba představu o tom, co bychom mohli očekávat. Co se ovšem neví, je dostupnost nových počítačů. A na základě těchto obrázků to vypadá, že by měla být okamžitá. Alespoň tedy v některých částech planety. Jak můžete vidět na snímku níže, na kterém je zobrazen San Franciský Apple Store, pracovníci připravují návštěvní koridory a vyměřují prostory uvnitř obchodu, jakoby se tam mělo později něco nového objevit.

Snímek se objevil na Redditu a další redditoři následně potvrdili, že se něco velmi podobného koná také v jejich domácím Apple obchodě. Například na Hawai a v Indianapolis. Vypadá to tedy, že Apple začne s prodejem krátce poté, co skončí dnešní konference, která bude probíhat v USA kolem poledne (13:00 v Kalifornii). Tamější uživatelé tedy budou mít ideální dobu na nákup svého nového Macu. Uvidíme, kdy se první nový MacBook Pro objeví u nás.

apple-store-new-macs

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.