Zavřít reklamu

O legendárním italském instalatérovi informujeme poslední dobou poměrně hojně, a to díky nové hře Mario Kart Tour, která spatřila světlo světa před několika týdny. Od té doby její fanouškovská základna exponenciálně roste a situace dospěla do takového bodu, kdy se hra stala jednou z nejhranějších na světě. Ostatně, titul s Mariem v hlavní roli si stáhlo již přes 124 milionů hráčů a ani s výdělky na tom Nintenda na tom nejsou špatně. Konec konců, vývojáři postupně přidávají nový obsah a zatímco minule jsme se podívali do Paříže, dnes si uděláme výlet do Londýna.

Co si budeme povídat, Mario Kart Tour je nepřehlédnutelným fenoménem na poli mobilních her, který z našich životů jen tak nezmizí. A není divu, jedná se o kvalitní a propracovanou závodní hru, v níž nechybí spousta možností, vynikající vizuál, všechny známé postavy z tohoto legendárního univerza a především hodiny a hodiny zábavy. Tvůrci navíc pokaždé přispěchají s novým obsahem, díky němuž jsme mohli naši motokáru prohnat Paříží i Tokiem. Je však čas na změnu, a tak vývojáři přišli s novou lokací, která má na nějakou dobu ukojit naše touhy po dalších úrovních a během dlouhých prosincových večerů nás na chvíli zabavit. Řeč je o Londýně, kam si spolu s Mariem a jeho přáteli uděláme výlet.

Asi nejvýraznějšího postavou celého eventu je Daisy, která je mezi fanoušky poměrně oblíbená. Tentokrát se dokonce oděla do vánočního oblečení a v ruce drží dárek, který má symbolizovat blížící se svátky. V každém případě se jedná o milou vsuvku, která jistě mnoho hráčů potěší a na nějakou dobu je zabaví. Událost bude probíhat až do 17. prosince, kdy se zase věci vrátí do normálu. Pokud tedy máte chuť vyrazit do Londýna, udělat si s Mariem menší výlet a zároveň zažít vánoční atmosféru, rozhodně doporučujeme dát hře Mario Kart Tour šanci.

Dnes nejčtenější

.