Zavřít reklamu

O nejnovější závodní hře od Nintenda, která spatřila světlo světa před více než měsícem, píšeme poměrně pravidelně. Není divu, za svou krátkou existenci titul nasbíral přes 123 milionů hráčů, a stal se tak nejúspěšnějším počinem od japonské herní společnosti. Naštěstí to neznamená, že vývojáři na italského instalatéra jen tak zapomněli, ba právě naopak. Přichází totiž s dalším obsahem a kromě nově oznámeného multiplayeru nás čeká další lokace, tentokrát líbezná a pro závodění jako stvořená Paříž.

V Mario Kart Tour jsme zatím měli tu možnost podívám se do New Yorku, Tokia a projet si několik halloweenských lokací, kam by se báli vydat i ti nejodvážnější. Netrvalo dlouho a tvůrci přispěchali s další pozoruhodnou lokací, která nás zavede do francouzské Paříže. Nebude chybět světoznámá Eiffelova věž, Vítězný oblouk a spousta dalších památek, které se staly jakousi ikonou a dominantou tohoto půvabného města. Spolu s novým obsahem se do hry pochopitelně podívají i další postavy, včetně princezny Peach, která si oblékla oblečení jako stvořené pro dovolenou, a ducha Pastry Chef Shy Guy. Ten se vyžívá ve vaření, a tak vždy nosí rozeznatelnou kuchařskou čepici a nějaké to kuchyňské náčiní. Rozhodně se tedy jedná o úsměvný a milý přídavek, který nejednoho milovníka nové hry s Mariem potěší.

Uvidíme, kam nás Nintendo zavede příště. Jisté je, že vývojáři plánují spoustu dalších rozmanitých lokací, kudy budeme moci prohnat svou zbrusu novou káru. Navíc se nejedná pouze o sezónní aktualizace, postavy ve hře totiž zůstávají a například Mariův věrný společník Luigi je k mání i několik dní po Halloweenu. Vypadá to však, že si tvůrci snaží napravit reputaci, jelikož hra i přes svou nespornou kvalitu sklízí poměrně nepříznivou kritiku za monetizační praktiky. Především pak za balíček Gold Pass, který vám například exkluzivně zpřístupní multiplayer, nebo vám zajistí dodatečnou herní měnu a speciální dárky. Po odezvě hráčů to ale vypadá, že Nintendo zpětnou vazbu začíná brát vážně a sype si popel na hlavu. Nezbývá než čekat, s čím společnost ještě přijde, ale zatím má hra rozhodně potenciál.

Dnes nejčtenější

.