Zavřít reklamu

Týden se nám chýlí ke konci a brzy se vzduchem začne linout vůně vánočního cukroví, ale v herní společnosti Epic Games rozhodně nelení. Stejně jako každý týden, i tento vývojáři přispěchali s další hrou zdarma, která má hráče zabavit během dlouhých listopadových večerů a zkrátit jim čekání na Ježíška. Zatímco minule jsme se podívali na chladný sever a rozdali si to tváří v tvář s vikingy, tentokrát si zaskotačíme s legendárním Raymanem, s nímž prožijeme další epické dobrodružství.

Jak jistě víte, naše pravidelná týdenní rubrika se postupně rozšiřuje. A není divu, tvůrci z Epic Games pokaždé přijdou se záplavou nových titulů, které si v Epic Store můžeme zdarma zahrát. Nyní se pochlubili s plošinovkou Rayman Legends, která má sice již hezkých pár let za sebou, ale to jí rozhodně neubírá na kvalitě. Ubisoft si zkrátka legendární značku Rayman střeží jako oko v hlavě a nanejvýš si ji hýčká. I z tohoto důvodu se tento počin může pochlubit přívětivým vizuálem, rozmanitým herním prostředím s více než 100 různými úrovněmi a možností poměřit si síly s přáteli. To vše bude doprovázet akční hudební doprovod, hutná atmosféra a frenetické hopsání, které vám nedá ani na chvíli vydechnout. Pokud tedy nedáte dopustit na tento žánr, není nad čím přemýšlet.

K plynulému hraní vám navíc postačí Windows XP, Intel Pentium IV o 3.0 GHz nebo AMD Athlon64 3000 + o taktu 1.8 GHz, 2GB RAM a grafická karta NVIDIA GeForce 6800GT či AMD Radeon X1950 Pro s operační pamětí 256MB. Hru tak rozjedete i na slabších zařízeních a na dobrých pár hodin vás rozhodně zabaví. Baví-li vás tedy nekonečné hopsání, vyhýbání se nepřátelům a akční pasáže, doporučujeme dát Rayman Legends šanci. Konec konců, tento počin je ke stažení zdarma na Epic Store a v knihovně vám vydrží, tudíž se k němu můžete pravidelně vracet.

Dnes nejčtenější

.